Frivilligstipend til Fredrikstad Ballklubb – Norsk Topphåndball
Hilde Hansen, som var med og startet klubben i 2001, mottok frivilligstipendet på vegne av alle frivillige i FBK. Her avbildet med NTHs Mads Fredriksen. Foto: FBK

Frivilligstipend til Fredrikstad Ballklubb

I et samarbeid mellom Norsk Tipping og Norsk Topphåndball deles det ut frivilligstipender til norske eliteklubber der frivilligheten står ekstra sterkt. En av klubbene som har mottatt dette stipendet i år, er Fredrikstad Ballklubb.

Fredrikstad Ballklubb ble stiftet 12. september 2001, etter en sammenslåing Torp IF og Lisleby Håndball. Siden da har laget spilt den øverste divisjonen i 12 sesonger. Klubben har bygget seg opp ved hjelp av mange frivillige som har lagt «sjela» si inn i klubben.

FBK kjemper nå i toppen av i REMA 1000-ligaen, og det hadde ikke vært mulig uten alle de frivillige i og rundt klubben. Både de som er der i dag, men også de som har vært der gjennom de siste 22 årene. Derfor er Fredrikstad Ballklubb en av klubbene som er valgt ut til å få frivilligstipendet.

Klubben selv forteller dette om frivilligheten i Fredrikstad Ballklubb:

«Alle klubber, inkludert FBK, er avhengig av frivilligheten. Frivilligheten er ikke bare med og bidrar til gjennomføring av ulike arrangement, men er også en sterk bidragsyter til en godt samhold og felleskap i klubben.«

Norsk Tipping og Norsk Topphåndball gratulerer Fredrikstaad Ballklubb med Frivillighetsstipendet, og håper stipendet bidrar til enda mer synlighet rundt frivillig arbeid i og rundt klubben!

Takk til de frivillige og: