Frivilligstipend i Vipers: – Inspirasjonstreff med både kommende hovedtrener og daglig leder! – Norsk Topphåndball

Frivilligstipend i Vipers: – Inspirasjonstreff med både kommende hovedtrener og daglig leder!

I et samarbeid mellom Norsk Tipping og Norsk Topphåndball har det blitt delt ut frivilligstipender til norske REMA 1000-ligaklubber der hvor frivilligheten står ekstra sterkt. Og nå kommer noen av de gode historiene på hva frivilligheten har brukt stipendene til.

– Vi hadde en fantastisk samling med vår kommende hovedtrener og vår kommende daglig leder, forteller arrangementsansvarlig i Vipers – Aleksander Bergh Kristiansen. Og han kunne fortelle at stipendet ikke bare hadde inspirert frivilligheten i klubben, men også en av klubbens andre sponsorer.

– Aleksander Tolfsen i Pizzabakeren likte Norsk Tippings måte å møte de frivillige på. Så jammen fikk vi ikke smake på den beste pizzaen også!

– Ja, det synes jeg var fantastisk gjort av Norsk Tipping. Altfor sjeldent er vi flinke til å heie frem frivilligheten på den måten, så dette ville vi gjerne supplere, skryter Tolfsen og bydde alle frivillige i Vipers på pizza fra nettopp Pizzabakeren.

– Vi var 55 stykker som fikk både påfyll av pizza, drikke og dessuten en flott anledning til å bli ennå bedre kjent med neste års hovedtrener Tomas Hlavaty og vår nye daglige leder Benedicte Løyland. Dette kommer til å bli veldig bra, skryter Aleksander både stolt og inspirert.

Vipers kommende daglig leder Benedicte Løyland i Vipers-rosa drakt!