Hyllest til Storhamars frivillige: Uunnværlige støttespillere for klubben – Norsk Topphåndball
To av de mange frivillige i Storhamar, Roger Venner og Monika Øyan. De står sammen med toppklubbutvikler i NTH, Mads Fredriksen – som delte ut stipendet på vegne av Norsk Tipping.

Hyllest til Storhamars frivillige: Uunnværlige støttespillere for klubben

I et samarbeid mellom Norsk Tipping og Norsk Topphåndball deles det ut 10 frivilligstipender til norske eliteklubber der hvor frivilligheten står ekstra sterkt. En av klubbene som har mottatt dette stipendet i år er Storhamar Håndball Elite.

Storhamar Håndball Elite er toppsatsingen i den tradisjonsrike håndballklubben ved Mjøsa sine bredder. De gule og blå har spilt i kvinnenes eliteserie (nå REMA 1000-ligaen) siden 2016 – etter en sesong i 1. divisjon grunnet økonomisk trøbbel. De siste syv årene har pila bare pekt oppover for Hamar-laget, og de har denne sesongen imponert både i nasjonal og internasjonal sammenheng. Det har denne sesongen blitt sølv i serien og sluttspill, samt Final8 i NM. Storhamar har også spilt godt i EHF Champions League, der de blant annet slo CS Rapid Bucuresti. Eventyret i EHFCL endte med tap i play-off mot danske Odense – etter 22-30 i første kamp og 30-30 i andre kamp.

Utviklingen hadde ikke vært mulig uten all frivillig innsats som legges ned daglig på østsiden av landets største innsjø.

Klubben selv forteller dette om frivilligheten i Storhamar Håndball Elite:

«De frivillige betyr alt for oss i Storhamar. Storhamar Håndball Elite har rundt 70 frivillige, som bidrar kamp etter kamp med å lage herlige rammer rundt våre arrangementer. Uten våre frivillige ville vi ikke ha kommet dit klubben er i dag, og vi er helt avhengige av hver og en. Storhamars frivillige er personer som er glad i klubben og som bruker masse tid og energi på å hjelpe til, helt uten betaling, men med hjertet. Det er små og store arbeidsoppgaver som må gjøres før, under og etter kamper. Alt fra å koke kaffe, bake kaker, legge gulv, legge ut klappere og rydde søppel. Uten våre frivillige hadde ikke klubben vært der den er i dag. De er gull verdt og rett og slett uunnværlige.»

Norsk Tipping og Norsk Topphåndball gratulerer Storhamar Håndball Elite med Frivillighetsstipendet, og håper stipendet bidrar til enda mer synlighet rundt frivillig arbeid i og rundt klubben!