WULVIK: – Det er kult at det kommer inn en profil som ham – Norsk Topphåndball

WULVIK: – Det er kult at det kommer inn en profil som ham

Runar er høytflyvende om dagen. Bjarte Myrhol ble for to uker siden presentert som ny hovedtrener fra neste sesong og på banen? Der gjør Runar-gutta rent bord. Onsdag står Haslum i veien for seier nummer syv på stripe.

– Det er gøy å være Runar-spiller om dagen, men vi skal bli enda bedre. For vi ligger ennå ikke på bronseplassen, sier høyrekant Robin G. Wulvik til topphandball.no.

Burde vunnet mer

For Wulvik har ordene i behold. Etter det forsmedelige bortetapet mot ØIF Arendal (31-28) 19. september, har Runar vunnet samtlige kamper i REMA 1000-ligaen og i EHF European Cup foruten det knepne tomålstapet hjemme for Runar for fem uker siden. Søndag ble et Nærbø-lag sendt hjem til Jæren uten poeng og en leksjon fra hvittrøyer i medvind.

– Vi har full kontroll på Nærbø og jeg føler vi er laget som har kontroll fra start til slutt. Samtidig gjør vi kampen mer spennende enn nødvendig. I førsteomgangen rotet vi litt med tekniske feil og skuddbom, noe som sørget for at de fikk løpe kontra på oss. I andreomgangen stanger de i forsvarssmuren vår og vi burde egenetlig har vunnet mer, mener Wulvik om 35-30 seieren søndag kveld.

I morgen onsdag står Haslum for tur i Nadderud Arena. De unge bæringene har både imponert og variert i sesongen. Favorittstempelet er udiskutabelt. Runar innehar 5.plassen med 15 poeng, poenget bak Drammen på bronseplassen. Haslum ligger på 9.plass med ni poeng.

– De siste sesongene har Runar vært favoritter mot Haslum. Det har ikke endret seg før onsdagens kamp. Likevel har Haslums unggutter vist hva de kan i høst og det blir enkel match, selv om vi må tåle å være favoritter. Skal vi ta bronsemedalje for tredje sesongen på rad må vi vinne. i Nadderud Arena. Vi må vel nesten vinne resten av kampene denne sesongen, legger han til.

Optimisme

Som kjent er det ikke bare på parketten at det flyter fint for hvittrøyene fra Haukerød. For to uker siden ble den norske håndball-legenden Bjarte Myrhol presentert som ny Runar-trener fra sommeren av. Det har gitt historien og gir historien om Runar som en norsk toppklubb enda mer solid.

– Først og fremst er det kult at klubben har signert Bjarte. Han nyter en ekstrem respekt i håndball-Norge. Han har oppnådd omtrent alt man kan oppnå som håndballspiller. For vår del handler det nå om å fortsette utviklingen før han overtar ansvaret. Optimismen er sterk i Runarhallen.

– Da passer det fint å starte med to poeng i Bærum?
– Vi går for bronsemedaljene, men er sultne på enda et knepp opp på tabellen. Da er presset på oss mot Haslum. Så ja, det passer greit, svarer han.
Wulvik har satt inn 38 mål for Runar denne høsten.
– For egen del går det bedre og bedre, men jeg håper å bidra enda mer og sterkere resten av sesongen, avslutter høyrekant Robin G. Wulvik overfor topphandball.no.

 Onsdagens REMA 1000-liga mellom Haslum og Runar har avkast klokken 18:30 i Nadderud Arena.