Velkommen til håndballNØRD – Norsk Topphåndball

Velkommen til håndballNØRD

Hva i all verden er håndballNØRD?
Jo, det er en helt ny artikkelserie på Norsk Topphåndball sine nettsider. Her vil ulike «håndballnerder» skrive om det som opptar dem innen håndball. håndballNØRD er laget for deg som er ekstra glad i håndball, og som liker å lese mer enn kamprapporter og forhåndsreportasjer. Kanskje er du også en håndballnerd, og kunne tenke deg å bidra? Les videre for å finne ut hvordan.

håndballNØRD har foreløpig fire skribenter – fire ekte håndballnerder. Disse kan du lese mer om ved å scrolle litt ned.

Gjennom sesongen vil håndballNØRD få frem ulike sider ved håndballen. Det er skribenten selv som er «avsender» av innholdet, og skribenten kommer til å ytre sine egne meninger.

Er du en håndballnerd?
håndballNØRD er artikkelserien der du kan dele dine tanker. Har du en god historie, eller er det noe du mener det bør rettes mer søkelys mot? Du kan både sende inn ønsker om hva det skal skrives om – og du kan sende inn artikler du selv har skrevet. Det gjøres via den blå knappen under.

Følg håndballNØRD på Twitter

Dette er håndballNØRD sine første skribenter:

Daniel Birkelund

Daniel er en særdeles kunnskapsrik håndballnerd. Han lever og ånder for håndball, og dykker ofte ned i «materien» for å utvikle både seg selv og de rundt seg hver dag. I dag trener han det svenske damelaget Skövde, og er også instruktør for kommende topptrenere gjennom NHF sin trenerutdanning.
(FOTO: Viktor Ljungström)

Stig Nygård

Stig er en ekte sportsnerd, med spesialfelt håndball. Han har NM-gull i sportsquiz, og har skrevet om sport siden han var 16 år gammel. Stig har spilt elitehåndball, selv om han (i følge ham selv) ikke var god nok. Han jobber i dag som journalist for TV2.
(FOTO: Arkiv/Fyllingen)

Rasmus Boysen

Rasmus er mest sannsynlig den største håndballnerden i verden! Hans kunnskap og interesse om idretten vår er enorm, og han deler villig nyheter fra alle verdens hjørner til sine følgere på X (Twitter). Rasmus jobber i dag som salgskonsulent i danske Skjern Håndbold. Han har tidligere spilt for Elverum Håndball.
(FOTO: Arkiv/Elverum)

Mads Fredriksen

Mads tenker på håndball døgnet rundt. Han blir fort engasjert og elsker en god håndball-diskusjon. Mads jobber i dag som toppklubbutvikler i Norsk Topphåndball, og har tidligere vært daglig leder i Elverum Håndball og Halden Topphåndball.
(FOTO: Arkiv/Elverum)


Følg håndballNØRD på Twitter