Sluttspill: – Sola tok første stikk i semifinalen – Norsk Topphåndball

Sluttspill: – Sola tok første stikk i semifinalen

Sola har hatt problemer med Storhamar denne sesongen, og har tapt de siste møtene lagene imellom. Det ble ikke tilfelle denne gangen. Sola spilte en knallgod kamp og slo Storhamar på bortebane.

SEMIFINALE SLUTTSPILL – KAMP 1
Storhamar – Sola 25-27 (13-16)

Sola skjøt fart ut av startblokkene og det sto 0-5 (!) på resultattavla når Storhamar ved Mia Svele fikk sin og Storhamars første scoring etter ca. 10 minutter.

Storhamar hentet inn ledelsen, og etter 13 minutter ledet bortelaget kun med et mål. Men Sola holdt unna og gikk til pause med ledelse 13-16.

I andre omgang fulgte lagene hverandre tett, men det var Sola som viste seg best til slutt. Solas forsvarssjef Marta Barka satte inn seiersmålet et og et halvt minutt før sluttsignalet gikk.

Kristina Novak ble fortjent kåret til Solas beste spiller. Foto: Stian Bye Høgsveen

Kristina Novak ble kampens store spiller og toppscorer med hele 10 nettkjenninger,

– Vi ble skutt i stykker av Novak, sa Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen til TV 2 i pausen etter at Kristina Novak hadde scoret sju mål i første omgang.

REMA 1000-ligaen sluttspill, semifinale 1
Boligpartner Arena
Utvisninger: Storhamar 0x2min., Sola 1x2min

I morgen onsdag 8. mai møtes Vipers og Larvik i den andre semifinalen. Kampstart kl. 18.15 og kampen kan du se på Tv2 Sport1/TV2Play.