Malin Holta (29) vender hjem til Norge og Sola – Norsk Topphåndball
Arkivfoto: Kenneth McDowell

Malin Holta (29) vender hjem til Norge og Sola

Malin Holta har signert kontrakt med Sola og vil spille for klubben i de neste to sesongene. Hun kommer tilbake til Norge etter å ha spilt for den franske klubben Toulon. Holta vil fullføre resten av sesongen med Toulon før hun slutter seg til Sola.

Malin har spilt for flere klubber i ulike land. Før hun signerte med Sola HK har hun i tillegg til Toulon spilt for den franske klubben Nantes og den ungarske klubben Siofok KC. Hun har også spilt for Stabæk og Sola tidligere i sin karriere.

Holta har med sin erfaring fra flere klubber og ulike ligaer, opparbeidet seg en solid erfaring og kompetanse som hun vil kunne bringe med seg til Sola HK.

– Vi mener alvor med at neste sesong skal bli vår beste noensinne. Vi vil ta ytterligere steg. Da Malin ble et alternativ, var det et ganske enkelt valg. Nå har vi beholdt stammen i laget og fått inn en ekstra spiller vi vet holder nivået. Hun kommer inn med mer erfaring. Det er det som skal til for å steppe det opp enda et hakk, sier Sola-trener Steffen Stegavik til Aftenbladet (+).