Angunn Gudmestad har signert for Aker. – Norsk Topphåndball

Angunn Gudmestad har signert for Aker.

Etter to sesonger i Sola setter Angunn Gudmestad nesen mot Oslo og Aker Topphåndball.

Bakspilleren er opprinnelig fra Nærbø og kom til Sola via Ålgård sesongen 21/22, siden januar har hun vært på utlån til Ålgård. Hun er født 2001 og er sykepleierstudent. Nå ser Angunn etter nye utfordringer og muligheter til å utvikle seg videre – det er hun sikker på hun finner i Aker.

Når vi spør om hvorfor Aker sier Angunn:

«Jeg ønsker meg nye utfordringer og muligheter til å utvikle meg videre. Etter prøvetreninger med Aker fikk jeg et meget positivt inntrykk av klubben. Jeg ble veldig godt mottatt av spillere og trenere. Prosessen frem mot signering har vært ryddig og bra. Nå gleder jeg meg til å komme til Oslo og til å starte opp sammen med Aker».

«Vi er utrolig glade for å kunne presentere Angunn Gudmestad som ny spiller i Aker Topphåndball. Vi hadde Angunn på prøvespill tidligere i år, og trenerne opplevde en spiller som smeltet rett inn i spillergruppe og tok umiddelbart ansvar på banen. Angunn bringer med seg en X-faktor som spiller, og hun besitter alle de verdimessige kvalitetene klubben identifiserer seg med. Altoppofrende, høye krav, nysgjerrig, løsningsorientert og lagspiller. Vi ser enormt frem til å få Angunn på plass i hovedstaden. Vi vil også benytte anledningen til å takke Sola for god og ryddig prosess tilknyttet denne overgangen.» sier Frikk Juell, daglig leder i Aker Topphåndball.