Kaja Røhne til København Håndball – Norsk Topphåndball

Kaja Røhne til København Håndball

København Håndball kunne lørdag fortelle at de har sikret seg en av de mest lovende strekspillerne i norsk håndball.

Kaja Røhne, som for tiden spiller for Haslum Bærum Damer, har signert en 3-års kontrakt med klubben. Dette er en stor milepæl for både Røhne og København Håndball, og begge parter ser frem til å jobbe sammen i årene som kommer.

I sommer ble Kaja U20 verdensmester med Norge, hvor hun var med på All Star-laget i turneringen som den beste strekspilleren.

«Da jeg hørte om Københavns interesse, var jeg ikke i tvil. Det er få steder der unge spillere kan utvikle seg bedre enn i København Håndball. Jeg ser frem til å møte mine nye lagvenninner og spille foran klubbens fantastiske fans, og forhåpentligvis vinne noen medaljer.»

Kaja Røhne

«Det har enda en gang lyktes oss å tiltrekke oss et stort talent i Kaja, som nettopp har blitt tatt ut til det norske rekruttlandslaget. Kaja er en av de største talentene i hennes aldersgruppe og er allerede en topp profesjonell spiller med den fantastiske innstillingen til trening, og hennes evne til å ta ansvar for egen utvikling. Hun er en bevegelig strekspiller, som er veldig god på innspill og har en sterk evne til å plukke opp ballene. Så jeg ser frem til å se hennes talent utfolde seg i København de neste årene.»

Direktør Louise Svalastog i København Håndball