Mali Halldorsson klar for Oppsal – Norsk Topphåndball
Foto: Svein André Svendsen

Mali Halldorsson klar for Oppsal

Mali Halldorsson har valgt å signere en 3 års avtale med Oppsal Håndball.

Mali er 17 år og kommer fra Kongsvinger. Hun har kombinert det å gå på NTG Kongsvinger med å spille på Kongsvinger sitt meget gode 06 lag (var i finalen i Bringserien forrige sesong), og deretter 2.div denne sesongen. Både NTG og Kongsvinger som klubb har gjort en solid jobb med å bidra til Mali sin utvikling!

Mali er en fysisk sterk bakspiller som har hatt en veldig sentral rolle på 06 landslaget til Norge. Hun er toppscoreren til dette landslaget totalt sett med 77 mål siden det startet opp. Flere REMA 1000 ligaklubber var nå ute etter hennes talent, og Oppsal er veldig fornøyde med at valget falt på Oppsal de nærmeste 3 årene.

I tillegg til å prestere på håndballbanen så har Mali vært et stort friidrettstalent. Hun er norgesmester i spydkast, høydehopp og kulestøt for 15 åringer. Nå er det kun håndballen som gjelder, men hun har utvilsomt spennende fysiske forutsetninger!

Her er Mali sine tanker om overgangen til Oppsal:

Hvorfor valgte du å gå til Oppsal?
– Jeg valgte å gå til Oppsal fordi jeg syns at det er en god mulighet for å utvikle meg videre. Jeg fikk et veldig godt inntrykk av både trenere og spillere når jeg var på trening.

Hvordan vil du beskrive deg selv som spiller?
– Jeg vil beskrive meg selv som motivert, målbevisst og en som vil veldig mye!

Hvilke ambisjoner har du med håndballen?
– Mine ambisjoner med håndballen er å spille på et høyt nivå og bli så god som mulig på sikt!

Henrik Wilhelmsen har følgende kommentar til overgangen:
– Vi som klubb ser kontinuerlig etter spillere som både har nivået inne nå, og de som har stort potensialet på sikt. Slikt at vi til enhver tid har spillere i alle segmenter. Jeg har fulgt Mali i mange år, og det er definitivt en av de mest spennende unge spillerne i Norge som nå har signert for Oppsal. Vi har stor tro på at hun skal bli en god Rema 1000 liga-spiller for Oppsal, men hun er fortsatt bare 17 år. Så vi skal ikke forvente at det skjer over natten. Hun har fantastiske holdninger og er villig til å legge ned en jobb. Kombinert med og nå komme inn i et godt elitemiljø har vi stor tro på Mali skal ta nivået etterhvert. Det første året vil Mali fullføre skolegangen på NTG, og kjøre inn til ca 3 økter i uken før hun fra neste høst flytter inn til Oslo.