GRØNDAHL: – Det blir rart å forlate Elverum – Norsk Topphåndball
Tobias S. Grøndahl Foto: Fredrik Varfjell/NTB

GRØNDAHL: – Det blir rart å forlate Elverum

Avisen Østlendingen har gått i dybden før ukens sluttspillfinaler med egen podkast og Tobias S. Grøndahl som gjest. Onsdag gjester den frittalende playmakeren og Elverum seriemester Kolstad til den første sluttspillfinalen.

– Det blir rart å forlate Elverum, sier Tobias S. Grøndahl til Ø-PODDEN sist torsdag.

Lille gigant

I introen til podkast-episoden, hvor Grøndahl beskrives som Elverum Håndballs lille gigant, snakker om gullfeiringer, livet etter Elverum, den kommende karrieren i danske GOG, sluttspillfinalene – og ikke minst litt om Børge Lunds og bæringens konkurranseinstinkt. For Grøndahl tar menigmann bak fasaden i podkasten.

– Det er så mye passion i Børge. Det er så mye, selv om ikke prøver å vise det for mye på benken, hodet hans og han har så lyst til å vinne. Han er et bittelite barn når det kommer til leker og slikt. Han er mest sur når han taper og mest irriterende når han vinner, humrer Grøndahl i den lettbeinte episoden.

Stemningen er med andre ord god i Elverum-garderoben før sluttspillfinalene mot Kolstad. Podkasten finner du Spotify ved å søke på Ø-PODDEN. Episoden ble publisert torsdag.

PS: Onsdagens første sluttspillfinale har avkast 18:15 i Trondheim Spektrum, mens det blir returoppgjør i Terningen Arena lørdag 18:15. Om det står 1-1 i kamper etter lørdagens kamp, blir det en tredje og avgjørende finale i Trondheim.