– Vinn eller forsvinn, så enkelt er det – Norsk Topphåndball
Foto: Kenneth McDowell

– Vinn eller forsvinn, så enkelt er det

Fredag kveld skal det avgjøres om det blir Storhamar eller Sola som møter Vipers i sluttspillfinale.

Sola vant den første semifinalen etter ekstraomganger. Storhamar slo tilbake i den andre og vant med ett mål etter at Anniken Obaidli scoret på straffe under 30 sekunder før slutt.

Fredag klokken 20.15 i Boligpartner Arena spilles den tredje og avgjørende semifinalekampen i sluttspillet.

– Vinn er forsvinn. Så enkelt er det. Så inngangen er enkel og grei, å gjenskape det som har vært bra de siste kampene. Så dreier seg om være bedre på på noen småting her og der som vil gjøre totalen noen prosent bedre, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

– Hva tar dere med dere fra forrige kamp?

– Det er sulten etter å prestere og å vinne, som gjorde at vi klarte å presse frem en ny semifinale. Det er det viktigste å ta med seg. Når det gjelder taktikk og forberedelser, har begge lag helt sikkert gjort en grundig jobb. Sammen må vi vise en rå attityde når vi har de mindre gode perioder. Vi må beholde roen og vise lojalitet til konsept og gameplan. Så blir det jo viktig å vise den råskapen til å vinne de enkle duellene i alle fasene. De som har mest karakter, ork og sult vinner nok kampen .

Torsdag kveld var det under 300 billetter igjen, og det kan bli smekkfullt. Billetter kjøper du i appen eller på hjemmesiden til Storhamar