Best av en! – Norsk Topphåndball

Best av en!

Nå skal semifinale-runden mellom Storhamar og Sola avgjøres. Lagene har vunnet en borteseier hver, vinneren fredag kveld møter Vipers til finalerunde i sluttspillet.

Det har til nå vært fem oppgjør mellom lagene i løpet av årets sesong. Stikkord er jevne, fartsfylte og spennende kamper. Fredag kveld er det det laget som har marginene på sin side som kan feire plass i finalerundene, taperen kan ta sommerferie og rette blikket mot ny sesong.

Sola kan se tilbake på klubbens beste sesong noensinne. Bronse i REMA 1000 ligaen, NM-sølv og kvartfinale i Europaligaen. Nå ønsker de å nå en historisk finaleplass i sluttspillet for første gang.

42 kamper er spilt i løpet av sesongen, sammenlagt i Norge og Europa. Det er på tide å mobilisere på nytt – og Sola går for seier i Boligpartner Arena.

Vi vet det blir en spennende kamp på Hamar. Det er to lag som vil til finalerunden, og vi skal gjøre det vi kan for at det er Sola som tar den plassen. Vi drar med full tropp, og vet at vi må spille fokusert og vårt spill i minimum 60 minutter

Camilla Herrem

Kampen kan du se på TV2 Sport 2

Det spennende og avgjørende oppgjøret kan du se på TV2 Sport 2.
Sendingen starter klokken 20:00, og avkast er klokken 20:15. Trykk her for å komme direkte til kampen.