Skarpnes Månedens lag Menn i november – Norsk Topphåndball

Skarpnes Månedens lag Menn i november

November er over og Skarpnes Månedens lag for herrene er klar.

Laget er tatt ut basert på mottatt data fra kampene som er spilt i november.
Antall kamper klubbene spilte i oktober varierte fra 2 til 4 kamper. Kriteriet for å komme på Skarpnes Månedens lag er satt til minimum 3 kamper, med unntak for de lagene som kun spilte 2 kamper. Samlet var det mange gode kandidater til å få plass på laget.

Målvakt: Torbjørn Bergerud, Kolstad
Kolstad har lagt seg på toppen av REMA 1000-ligaen, og Torbjørn Bergerud er en god bidragsyter til dette. Mellom alle Champions League kampene spilte Kolstad to kamper i REMA 1000-ligaen. Her vartet Torbjørn opp med 31 redninger og en redningsprosent på hele 48,4%.
Snitt MEP pr. kamp: 6,7

Venstre kantspillerDagur Gautason, ØIF Arendal
Dagur er herrenes svar på Camille Herrem, og tar også sin tredje strake plass på Skarpnes Månedens lag. Med en uttelling på 76% og 19 mål i november.
Snitt MEP pr kamp: 3,1

Venstre bakspiller: Eirik Köpp, Fjellhammer
Fjellhammers første spiller på Skarpnes Månedens lag ble hardtskytende Eirik Köpp. I november noterte han seg på 23 mål som ga snitt på 7,67 mål pr kamp. 5 av disse målene satte han inn på like mange forsøk fra 7-meteren. Samlet ble uttellingen på 71,9%. 12 assist ble det også til.
Snitt MEP pr kamp: 5,2

Midtre bakspiller: Mathias Rohde Larson, ØIF Arendal
Mathias følger også opp med en ny plass på Skarpnes Månedens lag. Han ble med 35 mål også månedens toppscorer. Snitt på 8,75 mål pr kamp og en uttelling på 61,4%. Han noterte seg også med 17 assist.
Snitt MEP pr kamp: 5,1

Høyre bakspiller: Christoffer Rambo, Runar
Rambo er tilbake, og da like godt også som Skarpnes Månedens spiller for november. Han var i øverste sjikt på alt: 26 mål var nest flest i november (etter Mathias). Når det gjelder assist var det ingen over -ingen på siden med 31 assist. Han rakk også å få med seg 4 utvisninger og en topp plassering på teknisk feil på 17. Og selv med de to siste som trekker ned har Rambo en samlet MEP på 20,4.
Snitt MEP pr kamp: 5,1

Høyre kantspiller: Simen Søgaard, Elverum
Elverum spilte to kamper i REMA 1000-ligaen. I disse to kampene fikk Simen Søgaard anledning til å ta plassen som høyre kantspiller. Og han brukte tiden godt og effektivt. Bedre uttelling er ikke mulig. 15 mål på 15 skudd, 100% uttelling og snitt på 7,5 mål pr. kamp.
Snitt MEP pr kamp: 5,5

Linjespiller: Sander Rogne Myklebust, Runar Sandefjord
Sander startet årets REMA 1000-ligaen med å sitte på sidelinjen med skade, og var først med fra siste del av oktober. I november har innsatsen gitt plass som linjespiller i Skarpnes Månedens lag. Sander lagde 21 mål og det med solide 84% uttelling.
Snitt MEP pr kamp: 3,8

Vi gratulerer alle sammen!

– Her kan du lage dine egne spillerkort

*Hva er MEP? (Mest effektive spiller) Les mer her