Skarpnes Månedens lag Menn i desember – Norsk Topphåndball

Skarpnes Månedens lag Menn i desember

Desember er over og Skarpnes Månedens lag for herrene er klar.

Laget er tatt ut basert på mottatt data fra kampene som er spilt i desember.
Antall kamper klubbene spilte i desember varierte fra 2 til 4 kamper. Kriteriet for å komme på Skarpnes Månedens lag er satt til minimum 3 kamper, med unntak for de lagene som kun spilte 2 kamper.


Målvakt: Frederik Fuglsang Torp (Runar)
Fredrik fikk sin første plass på Skarpnes Månedens lag etter sine to kamper i desember samlet. Og det var to kamper i hver sin ende av skalaen. I kampen mot BSK noterte han seg for 15 redninger på 30 skudd. Noe som gir rednings% på hele 50%. Samlet ble det 16 redninger og en redningsprosent på 36,4%.
Snitt MEP pr. kamp: 1,8

Venstre kantspillerAdrian Aalberg (Kolstad)
Adrian har spilt mange gode kamper for Kolstad denne høsten, og i desember spilte de 4 kamper. Der sikret Adrian seg plass på Skarpnes Månedens lag med 27 mål som gir snipp på 6,75 mål pr kamp, og en uttelling på 79,4%
Snitt MEP pr kamp: 4,5

Venstre bakspiller: Simen Ulstad Lyse (Kolstad)
Simen Lyse brukte også desember til å få sin første plass på Skarpnes Månedens lag. Han noterte seg for 29 mål, hvorav 3 av dem fra syvmeters merke. Samlet solide 72,5% uttelling. I tillegg til å gjøre jobben med å lage mål ble det også registrert 36 assist, 9 pr kamp.
Snitt MEP pr kamp: 6,9

Midtre bakspiller: Mirko Vicentijevic (Fjellhammer)
For Fjellhammer hadde Mirko en solid måned. 22 mål på 28 skudd på tre kamper og 14 assist ga plass på Skarpnes Månedens lag for desember.
Snitt MEP pr kamp: 5,8

Høyre bakspiller: Christoffer Rambo. (Runar)
Rambo er ikke bare kongen av Sandefjord. Han fortsetter der han slapp forrige måned med en ny plass på Skarpnes Månedens lag. Runar hadde kun to kamper i REMA 1000-ligaen, og på disse to kampene ble det nye 14 mål og 21 assist.
Snitt MEP pr kamp: 6,2

Høyre kantspiller: Ola Hoftun Lillelien. (Drammen)
Med 4,3 mål pr kamp, totalt 13 mål, og en uttelling på 81,3% fikk Ola plass på høyre kant på Skarpnes Månedens lag for desember 23.
Snitt MEP pr kamp: 3,0

Linjespiller: Sondre Gjerdalen (ØIF Arendal)
Sondre har bidratt solid for ØIF Arendal i høst, og desember var ikke noe unntak. 13 mål på 14 skudd gir 92,9% uttelling og et snitt på 6,5 mål pr kamp. Feilfri i spill da eneste skudbom kom fra 7 meters merket.
Snitt MEP pr kamp: 5,2

Vi gratulerer alle sammen!

– Her kan du lage dine egne spillerkort

*Hva er MEP? (Mest effektive spiller) Les mer her