Skarpnes Månedens lag Kvinner i oktober – Norsk Topphåndball

Skarpnes Månedens lag Kvinner i oktober

Skarpnes Månedens lag er tilbake. Denne gangen med laget for REMA 1000-ligaen Kvinner for oktober

I går ble Skarpnes Månedens Spiller presentert og her er det komplette laget for oktober.

Laget er tatt ut basert på mottatt data fra kampene som er spilt i oktober.
Antall kamper klubbene spilte i oktober varierte fra 2 til 5 kamper, og da vi kårer for måneden og ikke enkeltkamper er det tatt snitt MEP* for alle kamper spilleren har deltatt i, samt at minimumsantall kamper er satt til 3.

Hva er MEP? (Mest effektive spiller) Les mer her

God spredning
Resultatet viser at det fra lagene 1-3 på tabellen kom med 1 spiller, fra lagene 4-8 på tabellen ble med 4 spillere, fra lagene 9-11 på tabellen kom med 2 spillere, og ingen kom med fra lagene 12-14 på tabellen. Spillerne er født mellom 1989 til 2004, og ingen i samme år.

Målvakt: Rikke Marie GranlundSola
Sola målvakten tok plassen i mål for oktober. Hun noterte seg for 35 redninger og en redningsprosent på 36,1,9%. I tillegg hadde hun hele 2 assist.
Snitt MEP pr. kamp: 2,6

Venstre kantspiller: Camilla HerremSola
Intet nytt under solen, og Camilla beholder plassen på laget. Med 3 assist, 19 mål, snitt på 6,33 mål pr kamp og en uttellingsprosent på 76,0% sikrer plassen ute på venstre kanten
Snitt MEP pr kamp: 3,4

Venstre bakspiller: Maja Furu Sæteren, Larvik
Også Maja fortsetter sesongen i oktober på øverste hylle. Denne gangen med 37 mål på 4 kamper som gir et snitt på 9,25 mål pr kamp og en uttellingsprosent på 68,5%. I oktober ble det også hele 18 assist.
Snitt MEP pr kamp: 5,9

Midtre bakspiller, Eira Aune, Oppsal
Etter returen tilbake til Norge og Oppsal har Eira vært solid. I oktober viser tallene at hun blir midtre bakspiller på Skarpnes Månedens lag. 21 mål gir 7 mål i snitt pr kamp. Uttelling på 65,6%. På de tre kampene ble det også 16 assist, som gir 5,33 i snitt. Høyest på oktoberlaget.
Snitt MEP pr kamp: 5,5

Høyre bakspiller: Karoline Elise Syversen, Fredrikstad
Fredrikstad avsluttet oktober med å innta 3 plassen på tabellen, og sesongens første FBK spiller er med på Skarpnes Månedens lag. Karoline fikk plassen etter 25 mål og uttelling på 69,4 %, samt 19 assist. Fun facts: Karoline er høyrehendt.
Snitt MEP pr kamp: 5,2

Høyre kantspiller: Linnea Skadal Kyrkjeeide, Fana
På høyrekanten blir vi også kjent med et nytt ansikt. Med 24 mål, snitt på 4,8 spillermål pr kamp og en uttelling på 72,7% sikret Linnea plass på Skarpnes Månedens Lag for oktober
Snitt MEP pr kamp: 2,9

Linjespiller; Maja Sofie MuriRavens
Maja er et kjent fjes som er tilbake på månedens lag. Hele 36 mål på 5 kamper som gir 7,2 spillermål i snitt pr kamp, samt en uttelling på 78,3% gir en fortjent plass på oktober laget.
Snitt MEP pr kamp: 4,8

Vi gratulerer alle sammen!

Torsdag 2/11 presenteres månedens spiller menn, og vi avslutter uken med månedens lag for menn på fredag.