Romerike Ravens: – Har signert en fighter – Norsk Topphåndball

Romerike Ravens: – Har signert en fighter

Merlinda Qorraj (22) er klar for Romerike Ravens etter overgang fra Sola.
-Vi får en fighter og en spiller med mye trøkk. Hun er god i duellene og flink til å skape muligheter for de rundt seg. Merlinda er en fin person som stiller krav og kommer inn med bra energi, sier Ravens hovedtrener Ane Mällberg.

22-åringen kommer opprinnelig fra Kristiansand og har som senior vært i Våg, Grane Arendal, Flint Tønsberg og Sola. Merlinda beskrives som en åpen, ambisiøs og omsorgsfull person. Ved siden av håndballen studerer hun sykepleie.

Sørlandsjenta er klar på at hun ønsker å bidra til lagets suksess. Bakspilleren har god teknikk og spilleforståelse.

-Jeg ønsker å videreutvikle meg i Ravens. Mine utviklingsmål har fokus på forbedring av tekniske og taktiske ferdigheter. I tillegg skal jeg jobbe hardt for å å øke styrke og hurtighet. Jeg er heller ikke redd for å si høyt at jeg har store ambisjoner. Drømmen i fremtiden er Champions League spill. For å lykkes kreves det at man er målbevisst, aldri gir opp, men det går ikke alene. Det kreves at man er flink til å samarbeide med laget, forteller Merlinda.

Hun har allerede truffet sine nye lagvenninner i Ravens. Nå ser Merlinda frem til å ta del i forberedelsene til neste del av sesongen i Rema 1000-ligaen som starter i januar.

-Som spiller og menneske i Ravens håper jeg å oppleve mange fantastiske øyeblikk og skape uforglemmelige minner sammen med laget. Jeg ønsker å oppnå suksess på banen ved å jobbe hardt, utvikle meg som spiller og bidra til lagets prestasjoner. Samtidig håper jeg å bygge sterke vennskap og skape minner som varer livet ut. Det å være en del av et fellesskap og støtte hverandre er noe jeg verdsetter veldig høyt, avslutter Merlinda