Nå gjelder det for Sola – sesongens viktigste kamp spilles søndag i Stavanger Idrettshall. – Norsk Topphåndball

Nå gjelder det for Sola – sesongens viktigste kamp spilles søndag i Stavanger Idrettshall.

Dagene etter tirsdagens kamp er brukt godt. Laget har fått gjennomført gode treningsøkter, videomøter og kampplan er gjennomgått, og nå gjelder det å få restituert godt til søndagens kvartfinale i Europaligaen.

For å nå et historisk Final 4 i Europaligaen, må de slå Thüringer over to kamper. Søndag spilles første kamp på hjemmebane, i Stavanger Idrettshall. Neste helg drar laget til Tyskland for returoppgjør.

Steffen og Kjetil stiller med tilnærmet skadefri tropp, som blir viktig i det som kommer til å bli en tøff og vanskelig kamp. Det tyske laget er et godt lag, som spiller håndball med stor fart, og har et ekstremt godt midtforsvar med høye spillere.

LES OGSÅ: Steffen Stegavik har ordet: «Rogalands beste kvinnelag i håndball spiller kvartfinale i European League»

Thüringer har blant annet enkeltspillere som er blant toppscorerne etter gruppespillet, og keeper med god redningsprosent. Dermed må Sola legge en kampplan hvor det i angrep må jobbes for å få finne lukene, og ikke minst skyte godt når vi kommer til sjanser.

Sola trenger deg på tribunen!


Sola har nå en unik mulighet til komme til sluttspill i Europaligaen. Om det skjer vil det være lagets aller største prestasjon til nå – og vi vet at med våre supportere på tribunen får spillerne ekstra energi.

Så nå vil vi at alle som er glade i håndball i regionen, går inn i Sola HK appen eller på solah.woow.no og kjøper billett til sesongens viktigste kamp klokken 16:00 i Stavanger Idrettshall i morgen søndag.