Linn Gossé tar to nye år med Tertnes Håndball Elite – Norsk Topphåndball
Linn Gossé. Foto: Vidar Trellevik

Linn Gossé tar to nye år med Tertnes Håndball Elite

Linn Gossé har nå rukket å bli 38 år, og er klar for sin 22. sesong på øverste nivå.

Den raske venstrekanten har etter et langt skadeavbrekk klart å trene seg sakte, men sikkert tilbake i form.

Det var lenge usikkert om Linn ville ha motivasjon til å gå på en ny sesong på et så høyt nivå som eliteseriespill innebærer.

Avgjørelsen om å satse 100% på en ny sesong er tatt etter tett dialog med Tertnes sin hovedtrener Tore Johannessen, som fremhever:

-Linn er en kreativ og annerledes type kantspiller som gir oss muligheter til mer variasjon i angrepsspillet. Hun er endelig kvitt skadeproblemene etter korsbåndskaden, og er i full trening igjen. Med sin rutine og erfaring har vi forventninger om at hun vil være med på å løfte prestasjonene våre i den videre utviklingen av laget.

Hva er Linn sin største motivasjonen for å gå på to nye år med Tertnes:

-Egentlig fordi jeg følte at jeg aldri kom helt tilbake etter den forrige korsbåndsskaden. Det viste seg at jeg måtte operere kneet på nytt, og det gjorde jeg nå i vinter. Jeg har ikke lyst til å gi meg og avslutte på en dårlig måte.

-Jeg har lyst til å komme i skikkelig form og prøve å prestere på et høyere nivå enn jeg har klart etter kneoperasjonen.

-Dette laget gir meg inspirasjon. Vi er også en fantastisk gjeng utenfor banen. Selv om det ikke har vist seg i poeng, spesielt før jul i år, er vi en veldig sammensveiset gruppe som ønsker å gjøre det bra, og det motiverer meg.

– Jeg kan ikke trene like mye. Jeg trenger mye mer restitusjonstid. På grunn av knærne kan jeg selvfølgelig ikke ha like høy belastning over lang tid. Før tok det meg tre uker å komme i form. Nå kommer det til å ta tre måneder.