Kristin Venn (28) forlenger med Storhamar: – Toppnivået til Kristin har en x-faktor som få andre har – Norsk Topphåndball
FORNØYD: Kristin Venn gleder seg til tre sesonger til på Hamar. Foto: Stian Bye Høgsveen

Kristin Venn (28) forlenger med Storhamar: – Toppnivået til Kristin har en x-faktor som få andre har

Kristin Venn har signert ny kontrakt med Storhamar ut sesongen 2025/26.

Den nåværende kontrakten går ut etter denne sesongen. Trønderen har nå signert ny avtale med Storhamar – og tar tre sesonger til på Hamar.

– Helt fantastisk at Kristin velger å forlenge. Det er mange gode venstrekanter i Norge og andre land. Toppnivået til Kristin har en x-faktor som få andre har i inn og utland. Som hovedtrener er jeg rett og slett ekstremt imponert over klubben med Øystein Holtet i spissen, som klarer å legge rammene til rette for at vi skal ta ytterligere steg. Vi har allerede nå  i desember måned gode forutsetninger for å ta ytterligere steg neste sesong, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

SKRYTER: Kenneth Gabrielsen skryter av styreleder Øystein Holtet og klubben som har lagt rammene til rette for at klubben skal ta enda ett steg.

– Jeg her en veldig god følelse. Det føles riktig på mange måter. Jeg har to andre enn meg selv å ta hensyn til. Spørsmålet var om vi skulle flytte hjem til Trøndelag, men det var jeg ikke klar for ennå. Jeg er veldig fornøyd med at vi går «all in». Jeg føler meg så hjemme her og trives veldig godt, sier Kristin.

Samboeren er brannmann og får en liten pendlerutfordring, men er på utkikk etter jobb i Hamar-området.

– Var det aktuelt å spille i utlandet?

– Nei, jeg vil si at jeg er godt fornøyd med at Storhamar er i Champions League og har forhåpninger om at klubben vil være også fremover. Det var ikke aktuelt å gå til en klubb på et lavere nivå for å spille utenlands, sier Kristin, som er inne i sin femte sesong i Storhamar.

Kantspilleren synes Storhamar er i en meget god utvikling som klubb og gleder seg til flere sesonger i gult og blått.

– Jeg synes klubben er på god vei. Det jobbes godt på alle plan, og sportslig sett har det vært stigning, sier Venn.

Hun var høyaktuell for EM i november, men måtte kaste inn håndkledet på grunn av kneskaden hun fikk mot Molde 7. september. Det var en rift i menisken, som hun ble operert for i begynnelsen av oktober.
Venn regner med å være tilbake på banen etter jul.

– Det går riktig vei. Jeg skal på en sjekk onsdag og håper på gode svar , så jeg kan begynne med håndballtilpasset trening. Jeg satser på å spille igjen i januar, sier Kristin.