Geir Oustorp: – En slik seier gir selvtillit – Norsk Topphåndball

Geir Oustorp: – En slik seier gir selvtillit

Det var en meget godt fornøyd Sandefjord-trener Geir Oustorp som tok med seg SH-mannskapet hjem igjen fra Trondheim søndag: – Når vi klarer å vinne kamper som denne så gir det oss en god dose med selvtillit!

Sandefjord-laget viser framgang nær sagt fra kamp til kamp denne høsten. Selv uten sentrale spillere som Anders Jansrud og Espen Røhmer, og med en halvskadud Sander Ree-Lindstad på innbytterbenken, klarte vi å vinne i Melhushallen mot et lag som for bare en uke siden slo Falk med åtte mål i Horten.

Denne søndagen var det mye bra spill og mange gode sjanser. Det gode spillet var et pluss, de mange brente sjansene et klart minus.

– Vi brenner for mange sjanser alene med målvakt, det må vi gjøre noe med. Vi kan ikke holde på sånn i de neste kampene. Men vi spiller oss jo til alle disse sjansene, mange nok til at det ikke burde blitt så jevnt. Når vi da likevel vinner, at vi klarer å holde hodet kaldt i de siste avgjørende minuttene, det skal vi ta vare på, sier Geir Oustorp.

Han trekker fram Sander Linderud og Johan Bergqvist som de to største Sandefjod-profilene i Melhushallen, men peker også på hvor viktig Johannes Gurrich var da han trådte til skikkelig mot slutten av kampen.

– Det som er bra er at han ikke gir seg selv om han traff dårlig i første omgang. Jeg hadde forberedt meg på å sette Magnus (Segujja) inn på venstrebacken, men så slo Johannes tilbake for fullt og var veldig viktig da kampen skulle avgjøres, sier Oustorp.


Nå er det 14 dager til neste seriekamp, som er hjemme i Jotunhallen mot nyopprykkede Bergsøy søndag 8. oktober kl 17.00.

– De ukene skal vi bruke til å trene ytterligere på kombinasjoner. Mye sitter etter hvert, men vi har mer å gå på, sier Geir Oustorp.