En knallstart på REMA 1000 Hjerteligaen i Halden! – Norsk Topphåndball
Foto: Halden Topphåndball

En knallstart på REMA 1000 Hjerteligaen i Halden!

Tirsdag nådde Halden Topphåndball en milepæl med den aller første treningen i Hjerteligaen, og det kunne ikke ha vært en bedre start!

Selv om vi kun var tre ivrige utøvere denne gangen, på grunn av en hektisk tid med avslutninger og andre forpliktelser, var stemningen på topp. De oppmøtte utøverne viste en imponerende innsats og glede, og det var tydelig at de virkelig koste seg på banen.

Trenerne og de frivillige smilte fra øre til øre, og det var ingen tvil om at dette er starten på noe stort og viktig! Vi kunne ikke la være å smile og le sammen med utøverne når de jublet over sine mål. Vi gleder oss allerede virkelig til å se de samme feiringene under kampene når Hjerteligaen virkelig begynner.

På dagens trening fokuserte vi på flere grunnleggende ferdigheter. Vi trente på å stusse ball, kaste og motta pasninger, skudd på mål og litt finter. Utøverne viste en imponerende mestring av disse teknikkene, og vi ble alle imponert over hvor flinke de var. Det var spesielt gøy å se hvordan de feiret hver scoring med stor entusiasme – en smittende glede som løftet stemningen til nye høyder.

For trenerne og de frivillige var dette ikke bare en treningsøkt, men også en inspirasjonskilde. Å få lov til å jobbe med så engasjerte og positive utøvere er en gave, og det gir oss alle en påminnelse om hvorfor vi gjør dette.

Neste mandag ser vi frem til å ønske syv nye utøvere velkommen. Med flere deltakere blir det enda mer liv og røre, og vi gleder oss til å bygge videre på det gode fundamentet vi har lagt i dag.

Vi ser frem til mange flere økter fylt med glede, mestring og fellesskap. Vi vil takke alle som deltok i dag, og vi gleder oss til å se enda flere smilende ansikter på banen neste uke. Hjerteligaen er i gang, og vi kan knapt vente med å se hva fremtiden bringer!

For mer informasjon rundt Hjerteliga i Halden?
Kontakt Daglig leder eller les mer på Haldentopp.no