Alexander Linløkken Pettersen og Trond Falao tar steget opp – Norsk Topphåndball
Foto: BSK

Alexander Linløkken Pettersen og Trond Falao tar steget opp

Alexander har vært i Bækkelaget i tre år som hovedansvarlig for rekruttlaget, nå tar han steget opp som assistenttrener på A-laget, med blir også mangeårig oppmann på rekrutt Trond Falao.

Alexander og Trond har i mange år driftet rekruttlaget til Bækkelaget på en strålende måte, gjennom utfordrende tider har de sørget for at klubben har hatt et godt sportslig tilbud til utøvere i alderen 16-20 år. Sportslig har det vært gode prestasjoner i 2.divisjon og Lerøyserien som er rekruttlaget sine satsningsarenaer, hele tiden med en tanke om at de skal utvikle spiller som skal kunne ta steget opp til A-laget med tid og stunder. Flere av dagens A-lagsspillere har kommet fra rekruttlaget vårt under Alexander sin ledelse.

Nå ble det et behov for å finne en ny assistenttrener og hovedtrener Jørgen Laug var ikke i tvil hvem han så til: «Alex har gjort en god jobb med rekruttlaget de siste årene og det var riktig timing nå og ta et steg opp. Vi har mange unge spillere på A-laget vårt kommende sesong og da er det viktig at vi har en i trenerteamet som kan dedikere mye av sin tid til å sørge for at alle får den oppmerksomheten de fortjener i det daglige. Alex har et godt øye for spillet og er flink i dialogen med spillerne, så jeg er helt sikker på at dette blir en god match.»

Alexander skal fortsatt ha hovedansvaret for rekruttlaget og kampansvar for 2.divisjon, men får med seg Jørgen Spolen Erstad i teamet sitt som rekruttrener med ansvar for Lerøy-serien, 3.divisjon og G20-serien. Jørgen kommer fra G08, men kjenner mange av spillerne fra tidligere trenerjobber.

Trond Falao blir ny oppmann på A-laget. Trond har vært med rundt rekruttlaget og tatt seg av alt det administrative der i flere sesonger, helt siden sønnen Nikolai tok steget opp i rekrutt. Nikolai spiller i dag i Follo, men Trond holder seg til gult og blått og nå skal han være med å sørge for at støttefunksjonene rundt A-laget blir ivaretatt.

Det betyr at teamet rundt A-laget for kommende sesong er på plass.

Hovedtrener: Jørgen Laug
Assistenttrener: Alexander Linløkken Pettersen
Målvaktstrener: Erik Andersen
Fysisk trener: Even Ramsdal – Oslo Idrettssenter
Oppmann: Trond Falao