Dette er oddsen før finalebataljen i Trondheim – Norsk Topphåndball
Elverum 20240525. Etter håndballkampen i sluttspillet mellom Elverum og Kolstad i Terningen Arena i Elverum. Foto: Frederik Ringnes / NTB

Dette er oddsen før finalebataljen i Trondheim

Lørdag spilte Elverum og Kolstad det som muligens er den mest dramatiske håndballkampen på herresiden så langt minnet rekker. Onsdag avgjøres alt i Trondheim.

Alle vet hva som ligger i potten i onsdagens tredje og avgjørende sluttspillfinale – og det er enda mer en prestisje og ære, nemlig sluttspillgull og den gjeve, faste plassen i Champions League.

Kolstad har som kjent tatt storeslem de to siste sesongene. Trønderne vant 30-28 i den første sluttspillfinalen forrige onsdag, mens Elverum hentet opp 20-27 og vant til slutt 41-40 etter 60 minutter og ikke mindre enn fire ekstraomganger a fem minutter hver. Seiersmålet satt Tobias Grøndahl inn sekunder før slutt.

Kolstad Arena ble utsolgt på rekordtid søndag. Mandag ettermiddag er elverumsingene i gang med å fylle opp buss nummer fire med supportere som vil ta turen fra Østerdalen onsdag.

For onsdag er det veldig enkelt: Laget som vinner, blir norsk sluttspillmester og er klare for Champions League neste sesong.

Oddsen Norsk Tipping har satt før onsdagens tredje finale er slik: 1,35 på Kolstad-seier, 9,20 ganger innsatsen om det blir uavgjort og 4 ganger innsatsen tilbake om østerdølene vinner i Trondheim. Er du enig?