Blir med neste sesong – Norsk Topphåndball

Blir med neste sesong

Kaja Kristensen forlenger kontrakten med Larvik Håndballklubb og blir i klubben neste sesong også.

27-åringen fra Porsgrunn forteller at hun fra dag én i Larvik Håndballklubb følte at hun hadde kommet hjem.

– Det har ikke endret seg det halvåret jeg har vært her og jeg har gledet meg til hver eneste trening. Å ha det gøy med idretten har vært min største drivkraft. Så lenge jeg trives vil jeg fortsette, for jeg elsker håndball. Det var aldri noen tvil etter at jeg kom til Larvik, sier hun.

Å ha den gleden hver dag, og få spille med jenter man er veldig glad i, som bestevenninnene Andrea Rønning og Dorthe Groa – det har vært helt avgjørende for trivselen hennes.

Hun synes hele laget er en kjempefin gruppe, med god dynamikk og spillere i forskjellig alder.

– Vi er en ambisiøs og profesjonell klubb, der latteren samtidig sitter løst i spillergruppa. Støtten fra teamet rundt og ikke minst med de frivillige er fantastisk. Det er kult at alle rundt er med på å skape en god klubb, utdyper hun.

Kristensen beskriver den stemningen og atmosfæren som er i hallen, til og med på flere treninger, der folk kommer og ser på, som en jovial og god stemning.

– Det har veldig mye å si for meg og mine prestasjoner. Jeg håper at prestasjonene forbedres enda et hakk denne sesongen. Det er gøy å være med på å få Larvik opp i toppen igjen.

– Vi må tørre å være så ambisiøse, påpeker Kristensen, som jobber som business controller ved siden av håndballen.

Kaja Kristensen startet håndballkarrieren i Nesjar.

Kaja Kristensen var en av to spillere som kom inn underveis i sesongen som gikk. Hun ble tilfeldigvis spiller nummer 200 som spilte offisielle kamper for Larvik Håndballklubb, og rakk å få med seg 11 kamper (12 mål) etter debuten mot Tertnes i begynnelsen av februar.

Hun gleder seg allerede til neste sesong, og håper å se en spesiell gruppe tilskuere på tribunen.

– Jeg håper flest mulig kommer på kamp neste sesong. Jeg synes særlig det er gøy at det kommer yngre lag og heier på oss. Det gjorde jeg selv i mange år, så jeg synes det er kult å se lag på kampene våre.