Bækkelaget: – Ny linjespiller på plass! – Norsk Topphåndball
Foto: BSK web

Bækkelaget: – Ny linjespiller på plass!

Bækkelaget har signert en to-års avtale med Sander Juel (21). Sander kommer fra danske ligalaget Ribe/Esbjerg og spiller linje.

Det ble tidlig klart at Christoffer Langerhuus søkte nye utfordringer og klubben har i lang tid vært på jakt etter en ny linjespiller. Vi er veldig glade for å nå kunne annonsere at danske Sander Juel flytter til Oslo over sommeren og skal spille i gult og blått fremover.

Sander kommer tilfeldigvis fra samme klubb som det Christoffer gjorde og har mange av de samme ferdighetene. En dyktig toveisspiller som kan dekke flere posisjoner i forsvaret og er god i kontraspillet. I danske Ribe/Esbjerg, som ble nummer 4 i sluttspillet denne sesongen, har det blitt begrenset med spilletid de siste sesongene og han søker nå nye utfordringer og en større rolle.


Sander selv sier dette om et utenlandseventyr i Norge:

«Jeg har valgt at flytte til Norge og Bækkelaget, da jeg søger mere ansvar og spilletid. Derudover så lyder projektet i klubben rigtig godt og jeg glæder mig til at prøve en ny kultur og et nyt land»

Hovedtrener Jørgen Laug er glad for å få på plass en ny linjespiller og sier dette

«Sander er en spiller vi har hatt på radaren en stund, han har mange av de ferdighetene vi har jaktet i en ny linjespiller, i tillegg virker han som en moden og reflektert ung mann. Vi håper han komme inn med sin erfaring fra dansk toppnivå og ta et stort ansvar og bidra med sine kvaliteter fra første trening. Vi har gode erfaringer med våre danske spillere som nå forlater oss så forventningene er høye, samtidig skal han få tid til å stille og rolig bli kjent med et nytt land og språk. Vi gleder oss til å komme i gang med jobben sammen.»