Vipers: – Sesonginnspurten starter her – Norsk Topphåndball

Vipers: – Sesonginnspurten starter her

Etter at Vipers Kristiansand ble utslått av Champions League etter kvartfinaletapet mot Györ er det kun én tittel igjen å spille for denne sesongen. Sluttspillet er den viktigste av de norske titlene da det er her Norges direkteplass til neste sesongs Champions League deles ut.

Onsdag kveld kommer Larvik på besøk i Aquarama til den første kampen i semifinaleserien, og forhåpentligvis kan jentene ta første stikk mot en ny finale.

Larvik har vært Vipers’ hyppigste motstander denne sesongen. I tillegg til de to seriekampene møttes også lagene i semifinalen i NM, og de rosa har vært komfortable vinnere i alle tre kampene så langt. Den største seieren kommer i semifinalen i Final8 da superjentene våre vant med hele 16 mål. 40-24 er utklassingssifre uansett hvem motstanderen er og hva turneringen heter, men i en NM-semifinale er det et uhyre sjeldent resultat å se.

Forhåpentligvis får vi jubelscener som dette etter onsdagens kamp!

I en av årets siste seriekamper reiste Vipers-jentene til Larvik, og her holdt hjemmelaget følge en god stund. Ti minutter ut i den andre omgangen var forspranget bare på to mål, men en god sluttspurt fra de rosa gjorde at sluttresultatet ble komfortable 23-31 i en kamp der Lysa Tchaptchet ble lagets toppscorer med sine fem nettkjenninger.

Nøkkelen for oss blir å få til vårt forsvar sånn at vi kan kontre inn de enkle scoringene. Vi spilte bra i angrep mot Györ, og jeg håper vi klarer å fortsette med det mot Larvik. Man må være oppmerksom på Maja Furu Sæteren. Det sier seg selv. Men de har flere veldig gode skyttere som kan skyte fra bak i banen. Vi kan ikke bli for passive og må være aggressive og påskrudd i forsvarsspillet vårt.