Vipers overbeviste på bortebane – Norsk Topphåndball

Vipers overbeviste på bortebane

Innimellom Champions League-kampene nå i desember, spilles det kamper i den hjemlige serien. I dag hadde Vipers tatt turen til Trondheim for å spille mot Byåsen.

Det var liten tvil fra start i Kolstad Arena i kveld, Vipers skorte de fem første målene, før Byåsen puttet sitt første etter 08:05. Styrkeforholdet var etablert. Anført av Jamina Caroline Roberts (seks mål) og Oceane Anais Anaelle Sercien-Ugolin (fem mål) festet Vipers grepet på vertene og økte sakte, men sikkert, ledelsen utover omgangen, og kunne til slutt gå til pause med en åttemålsledelse, 10-18.

Det var hjemmelaget som kom best i gang i andre omgang, men gjestene brukte ikke lang tid på å ta tilbake føringen i kampen, og etter 16:45 var ledelsen oppe i ti mål, 17-27. Mot slutten av kampen viste også Vipers styrke, og vinner til slutt med seksten mål, 21-37.

Jamina Caroline Roberts ble Vipers toppskårer med ti mål, fulgt av Markèta Jerabkova med sju og Oceane Anais Anaelle Sercien-Ugolin med fem.

Flere detaljer fra kampen kan dere finne hos Fædrelandsvennen (+), «Byåsen sliter virkelig med å holde følge med tempoet til sørlendingene» – fvn.no, og i NHFs livedekning fra kampen, Live kamp, Byåsen Håndball Elite – Vipers Kristiansand (Våg Elite) | handball.no.