Vipers møter NM-legenden Byåsen – Norsk Topphåndball
Foto: Robert Magnussen

Vipers møter NM-legenden Byåsen

I den andre semifinalen på kvinnesiden møtes Byåsen og Vipers. Sistnevnte har dominert i Norge en god stund. De siste fem årene har Kristiansands-laget vunnet både NM og REMA 1000-ligaen hvert år. De har dessuten hevdet seg internasjonalt, og stukket av med seieren i den gjeveste turneringen iEuropa to år på rad.

Trondheims-laget har på sin side en lang merittliste i NM, men må likevel ses på som en «underdog» i denne sammenhengen. Byåsen-trener Kari Aalvik Grimsbø gleder seg til å delta i det nye konseptet, og tror det blir gode rammer for de kommende håndballkampene. Hun ser frem til Final8, og tar utfordringen mot Vipers på strak arm.

– Vi får en tøff motstander i Vipers, men det å få lov til å bryne seg på et av Europas beste lag er utrolig spennende. For oss er det viktig å spille kollektivt og unngå feil for å stå imot farten og fysikken til Vipersspillerne.

Vi skal forsøke å gi vårt aller beste og være med på å skape en god håndballkamp, sier hun.

Ole Gustav Gjekstad ser optimistisk på kampen, og er innstilt på å komme seg til nok en NM-finale.

– Men vi forventer ikke at det går av seg selv. Som vanlig må vi levere en god håndballkamp, og om vi gjør det tror jeg at Byåsen vil få det vanskelig. Jeg tror nok at laget kommer til å trykke til fra start i semifinalen mot Byåsen. Vi vil til en ny NMfinale,  sier Vipers-treneren.

Oppgjøret kan du se fredag 24. februar kl. 19.30. Kjøp billetter her