Vipers med overbevisende seier mot Buducnost – Norsk Topphåndball

Vipers med overbevisende seier mot Buducnost

I kveldens kamp tok Vipers imot Buducnost i Aquarama, hvor hjemmepublikummet virkelig møtte opp og skapte en elektrisk stemning. Det var stinn brakke, og supporterne sørget for full støtte fra første til siste sekund, mens Vipers kjempet om to viktige poeng.

Kampen startet beldig bra for Vipers, som raskt skaffet seg en firemålsledelse. Men Buducnost nektet å gi opp og jobbet seg inn i kampen. Ved pause var stillingen 15-14 til Vipers.

Andre omgang fortsatte like jevnt som den første. Lagene fulgte hverandre tett de første 15 minuttene før Vipers begynte å dra ifra. Med solid laginnsats sikret Vipers en kontrollert seier med sluttresultatet 31-23.

– Dette var en maktdemonstrasjon, sa kommentator Peder Seierstad etter kampen.

Toppscorerne for Vipers var Merel Freriks og Louis Abbingh, som begge noterte seg for 5 mål. I mål fortsatte Katrine Lunde å imponere med en imponerende redningsprosent på 55 i andre omgang.