Vipers Kristiansand – Norsk Topphåndball
Foto: Vipers Kristiansand

Vipers Kristiansand

Vipers Kristiansand har sitt utspring fra Allianseidrettslaget IK VÅG, men i dag består Vipers kun av Elitelaget, Våg Håndballklubb,  sitt som består av lokale spillere, øvrige norske spillere, og utenlandske stjernespillere

Reisen til Vipers Kristiansand har vært enestående. Fra økonomiske problemer til en ryddig økonomi. Fra kanten av stupet til verdenstoppen. Fra hjemmekamper i Karusshallen til verdensherredømme og tre Champions League-gull på rad.

I vår ble klubben kåret til årets arrangør i Rema 1000-ligaen for niende året på rad. Den frivillighetskulturen som finnes, og det harde arbeidet som legges ned i forbindelse med hver eneste hjemmekamp, betyr alt for klubben.

I tillegg har vi skapt et fantastisk partnernettverk som gjør butikk med hverandre og er et av Sørlandets desidert beste B2B-nettverk. Det er vi utrolig stolte av.

FORVENTNINGER
Hovedtrener Tomáš Hlavatý, Vipers Kristiansnad

Vi forventer en tøffere sesong i 23/24 enn forrige sesong. Flere lag er i spennende utvikling, og det nye formatet med 2 flere lag vil også prege ligaen. For vår egen del så prøver vi å ha fokus på en kamp om gangen. Det er alltid neste kamp som er viktig. Som trener forventer jeg at våre unge spillere vil ta større ansvar på trening og i kamp, og samtidig vise utvikling. For sesongen i sin helhet så forventer jeg at vi klarer å skape et Vipers-lag med sterk lagfølelse og ekte „teamwork“.

Topp 3

Vipers, Storhamar og Sola

HVEM TROR DU KAN OVERRASKE DENNE SESONGEN?

Jeg ønsker først og fremst alle lagene lykke til, og at alle lag, trenere og spillere kan overraske seg selv. Jeg tør ikke nevne hvem som kan overraske mer spesifikt, men jeg håper bare at sesongen blir spennende og gøy for flest mulig tilskuere.


SESONGENS MÅLSETTING

Vinne alle tre hjemlige konkurranser, samt gå til EHF FINAL 4

NYE SPILLERE
Lois Abbingh, Odense
Paula Arcos Poveda, Super Amara Bera Bera 
Luisa Schulze, Metz
Tuva Pharo, Glassverket

SPILLERE I AVGANG
Tonje Refsnes, lagt opp
Hanna Yttereng
Nerea Pena Abaurrea
Ragnhild Valle Dahl – Odense
Marketa Jerabkova, Ikast
Katarina Jezic

Terminliste sesongen 23/24 (vipers.no)

Klikk her for å komme til de andre klubbene