Vipers gjennom ligaen uten poengtap! – Norsk Topphåndball

Vipers gjennom ligaen uten poengtap!

Spenningen i Rema 1000-ligaen er for lengst utløst, Vipers er for lengst seriemester og Storhamar har sikret seriesølvet. Eneste spenningen i toppen av tabellen, er om det er Sola eller Molde som kaprer tredjeplassen. Om Molde skulle klare det, måtte de i så fall slå Vipers i dagens kamp (og Storhamar måtte ta poeng mot Sola).

Vipers tok oppskriftsmesig føringen i første omgang og var oppe i en femmålsledelse, 6-11, etter drøye ti minutter og var oppe i sjumålsledelse, 9-16, etter 18:45. Vipers fosse videre, og etter 24:33 sørget Sunniva Amalie Næs Andersen for 11-20. I de siste fem minuttene av omgangen var det imidlertid hjemmelaget som var best og «vant» perioden 5-1, og lagene kunne dermed gå til pause på stillingen 16-21.

I starten av andreomgang var det hjemmelaget som dominerte og etter snaue nitten minutter var Vipers sin ledelse redusert til ett mål, da Christine Karlsen Alver satte inn 28-29. Men så virket det som om hjemmelaget begynte å gå tom for krefter, og Vipers var suverene i kampens siste del og kunne til slutt gå av banen med nimålsseier, 33-42.

Toppskårere fro Vipers ble Ragnhild Valle Dahl og Jamina Caroline Roberts med sju mål hver, mens Karine Emilie Dahlum ble kåret til Vipers beste av en lokal jury.

Da er det bare å gratulere spillere, trenere og støtteapparatet med en «perfekt sesong, 44 poeng på 22 kamper. Bedre enn det, blir det ikke!

For flere detaljer fra kampen, sjekk Fædrelandsvennen (+), Jakter ny seier i sesongens siste seriekamp. Følg andre omgang nå. – fvn.no, oh NHF sin livedekning av kampen, Live kamp, Molde Elite – Vipers Kristiansand (Våg Elite) | handball.no.