Vinn eller forsvinn i kvartfinalen i NM – Norsk Topphåndball

Vinn eller forsvinn i kvartfinalen i NM

Onsdag møter Sola Fana i kvartfinalen i NM, hvor vinneren går videre til semifinale og plass i historiens første Final8 i Arendal i februar. 

Det er to lag som har flere likhets trekk som møtes onsdag kveld i Fana Arena.
I skrivende stund står begge lag med 4 seire og 8 poeng i REMA 1000 ligaen og begge lag vant første kamp i 3. kvalifiseringsrunde til European League.

Nå skal vi kjempe i 60 minutter for å nå målet om semifinale og deltakelse i Final8 i Arendal i februar.
Det blir et tøft oppgjør, og lagene har møtt hverandre flere ganger de siste årene både i oppkjøring, serie, NM og sluttspill.

Med andre ord – vi kjenner hverandre godt, og laget som går videre i NM er det laget som får eget spill å sitte skikkelig onsdag kveld.

Nok en kamp mot Fana, ett lag vi sparrer mye med i oppkjøringsperioder. Det er alltid gøy å komme opp til Fana Arena, med «Forza Fana» gjengen som lager god stemning på tribunen. Det er to lag som ikke har så mye hemmeligheter for hverandre. Så det laget som har dagen kommer nok seirende ut av denne kvartfinalen. Vi gleder oss – og er veldig klare for å kjempe om en semifinaleplass i Final8.

Steffen Stormo Stegavik


Er du i Bergen kom på kamp – om ikke kan du se kampen på TV2 Sport 2

Er du fra Rogaland, og glad i håndball håper vi du tar turen til Fana Arena onsdag klokken 18:15. Billetter til kampen finner du her.

Har du ikke anledning til å se kampen live, kan du se denne på TV2 Sport 2, og sendingen der starter klokken 18:00.