Vi presenterer SuperLigaen! – Norsk Topphåndball

Vi presenterer SuperLigaen!

Endelig kan vi presentere årets nyvinning i Norsk Topphåndball.

I 20 episoder vil vi bli kjent med REMA 1000-Liga spillere på en helt annen måte en tidligere, hvor de også muligens er litt utenfor komfortsonen. Vi har funnet 10 helt enkle, men samtidig ganske utfordrende oppgaver som spillere fra alle ligaens lag skal gjennom – på best mulig måte!

Under årets oppkjøring satte vi ut på tur, hvor vi i løpet av noen dager har møtt alle 28 lagene for å gjennomføre og spille inn årets SuperLiga. Premissene var enkle; det trengs en til to utøvere per øvelse, og de fikk ikke vite hva de skulle gjøre mer enn ett stikkord. Stikkordet var svært lite, og det vil også være episodenavnet for de øvelsene. Eksempelvis heter første episode «Marshmallow»,  som også var det eneste stikkordet spillerne fikk før de skulle velge hvem som skulle gjøre øvelsen. Med andre ord kan vi oppleve ett og annet gullkort i ukene fremover.

SuperLigaen er en konkurranse, hvor kvinnene spiller mot hverandre – og det samme gjelder mennene. I 10 episoder hver utfordres de til å prestere det beste de har gjort denne sesongen, hvor den gjeveste pokalen står i fokus.

Thomas Karlsen har fått med seg Leila Laksiri i programlederrollen, og sammen vil de ta publikum med på noe helt nytt og spennende innen norsk håndball. 

Her er det bare å sette seg ned og følge med på torsdager fremover.
Nå spilles ligaen som er kulere enn både REMA 1000-Ligaen, sluttspillet og cupen.

Ikke minst, er det en 4. tittel å kjempe om i årets sesong.

Få med deg verdenspremieren torsdag 14. oktober klokken 18:00.

Se promo for SuperLigaen her.

Sendingen presenteres i samarbeid med REMA 1000 og Norsk Tipping