– Vi har raskt funnet stabilitet og kontinuitet i spillet – Norsk Topphåndball

– Vi har raskt funnet stabilitet og kontinuitet i spillet

Sesongen er halvspilt, og tabellen for første halvdel av sesongen er hyggelig lesing for Follo HK Damer!

Toppkamper og topplasseringer kommer ikke av seg selv, og vi har tatt en prat med trener Michael Rehnquist om hvordan høsten har vært og om hva han forventer av vinter og vår-delen av sesongen.

«Det som har gledet meg mest i første halvdel av sesongen, er dedikasjonen jentene viser hver dag på trening. Vi begynner å få et treningsmiljø hvor vi klarer å balansere det å ha det gøy samtidig som vi er dønn seriøse. Vi har sunn konkurranse på alle plasser, og jentene unner hverandre suksess, samtidig som det er kniving om spilletiden i kampene,» sier Michael

Spillet er lagt om en del siden forrige sesong, og endringen har gått overraskende bra, forteller han videre:

«Jeg har blitt overrasket over hvor tilpasningsdyktige jentene har vært til nytt konsept, tanker og ideer. Vi har raskt funnet stabilitet og kontinuitet i spillet.»

For å opprettholde de gode sportslige resultatene og nå målet om opprykk må nivået holdes oppe også andre halvdel av sesongen. Om sine forventninger for resten av sesongen sier Michael følgende:

«Mine forventninger til andre halvdel er at jentene angriper treningshverdagen med samme ydmykhet og ærgjerrighet som de har gjort hittil. Vi er fortsatt i en utviklingsfase og jeg håper vi kan fortsette å legge lag på våre prestasjoner, og at jentene har et ønske om å bli bedre hver dag på trening.»

Vi gleder oss til resten av sesongen, som starter med midtuke-kamp borte mot Fyllingen onsdag 11. januar. Første hjemmekamp er mot Haslum Bærum Damer onsdag 18. januar kl 19.30.