Veggen Sander sørget for sesongens første to poenger!! – Norsk Topphåndball

Veggen Sander sørget for sesongens første to poenger!!

Foto; Karl Braanaas/Budstikka

Det var knyttet store forventninger til lokaloppgjøret mot Haslum i Rykkinnhallen lørdag kveld, og for en kveld det skulle bli. Selv om gjestene åpnet sterkest, jobbet Foldgutta med en meget opplagt Sander Heieren, sakte men sikkert innpå. Til pause ble fire mål bak, til fire mål foran. Kampen startet med et heltent og raskt Haslumlag, som med sine raske kanter rushet inn tre kjappe mål, før hjemmelaget klarte å få hull på byllen. Men fra stillingen 4 – 8 til gjestene, krøp hjemmelaget sakte men sikkert inn på rødtrøyene fra Bekkestua. Og da Theodor Sjøgren kontret inn til 11 – 11 etter drøyt 22 minutter, var forspranget spist opp. Lagene fulgte hverandre deretter som skygger i de neste tre minuttene. Derfra og inn til pause scoret Fold fire ganger, mens Haslum ikke klarte å lure ballen bak en solid Sander Heieren i Foldmålet. Dermed kunne hjemmelaget gå til pause med en 17 – 13 ledelse.

Mats Slaastad gav alt mot Haslum Foto; Karl Braanaas/Budstikka

Andre omgang startet gjestene med ballen, men klarte ikke å omgjøre angrepet i mål. Dermed kunne Fold øke ledelsen til 18 – 13. Etter dette bølget kampen litt frem og tilbake, men hele tiden med en ledelse på ett par mål, til hjemmelaget. Sluttminuttene ble litt spennende da Sander Øverjordet reduserte til 29 – 27 for gjestene to minutter før slutt. Men når Lars Henrik Eriksen i angrepet etterpå økte til 30 – 27 og med en fortsatt like opplagt Sander Heieren i mål, endte det hele med 30 – 28 til Fold, som dermed tok sine første to poeng i årets Rema 1000 ligaen.