Ukens 2. storseier til Bergen! – Norsk Topphåndball

Ukens 2. storseier til Bergen!

Bergen håndball leverte varene i Mossehallen i kveld, i en kamp som Bergen hadde full kontroll fra start til slutt i. Slik var kampen…

Dette skriver Bergen Håndball på sine hjemmesider:

En deilig kveld i Mossehallen. Bergen håndball leverte varene og hadde kontroll fra avkast. For den observante TV-seer (eller ikke så observante) så var det ikke tvil om hva som var Vidar Gjesdal sin game-plan. Vi løp regelrett Herulf Moss i senk og det var ankomstspillet som det slo flest gnister fra i kveld.

Tidlig fikk vi bygget oss på en luke hvor Herulf Moss mer eller mindre stanget i etablerte eller satte ballen utenfor Jonas Fyllingen sine stenger. Faktisk så skulle det nesten gå 10 minutter før hjemmelaget scoret sitt 2. mål. Like før halvveis i 1. omgang satte Jon Salte inn vårt 10ende mål, og Herulf Moss sto fortsatt kun oppført med 2 mål.

Mens vi snakker om Jon Salte så var han mannen bak de fleste scoringer for Bergen. Ankomstspillet fløt godt og hjemmelaget slet med tempoet fra våre gutter. Vi løp, løp og så løp vi litt til.

Mot slutten av omgangen skulle vi dog få kjenne på litt motgang for første gang i kampen. Det utnyttet hjemmelaget og scoret 3 på 2 minutter. Dermed ble ikke ledelsen fult så stor som den stortsett hadde vært gjennom hele omgangen. Resultatet ble 7-16 til pause.

Herulf Moss hadde åpenbart fått grei beskjed i garderoben. For i 2. omgang var det langt mer jevnt i de første minuttene. I de første 8 minuttene byttet lagene på å score og satt 4 mål hver. Deretter sa Miguel Neves og co takk og farvel til de gule.

Sammen med Miguel så satt Iben Hvidsten på nytt fart i kontringsspillet til Bergen. Herulf Moss ble igjen løpende etter og klarte ikke å omsette sine angrep i mål. Klasseforskjellen som vi så i 1. omgang kom igjen til syne. Vi lager flere nydelige mål som fort blir å se på våre sosiale medier i de kommende dagene.

Mot kampslutt så slakket vi litt ned igjen, men kampen var på dette tidspunktet avgjort for lengst. Sluttresultatet ble 17-32 til våre gutter og vi fikk en god gjennomgang med samtlige spillere. Det skal nevnes at Tord Vårdal og Rasmus Carlsen, som leverte godt mot Nordstand sist, fikk en rolig kveld på jobben – de koste seg på benken og det tror undertegnede at de ikke hadde noe imot, for det var god underholdning som ble servert av guttene fra Bergen i kveld.

Neste kamp er mot Follo i Framohallen. Det blir et ordentlig toppoppgjør. Billettsalget til denne kampen er allerede åpent og du kan sikre deg billetter her!

PS. Follo tapte sin kamp i kveld 24-25 mot Falk Horten. Noe som gir Bergen en liten luke ned til Follo!