Tord Vårdal før åttedelsfinale mot Runar: – Alle kan slå alle i cupen! – Norsk Topphåndball
Foto: Kjell Eirik Henanger/Bergen Håndball

Tord Vårdal før åttedelsfinale mot Runar: – Alle kan slå alle i cupen!

Bergen Håndball spiller i torsdag kveld åttedelsfinale mot Runar i NM. Før kampen er Tord Vårdal klar på at det blir en vanskelig kamp, men finner motivasjon ved at alle kan slå alle i cupen!

Det er kampdag og i kveld møter vi et av REMA 1000-ligaens beste lag. Vi besøker Sandefjord og Runarhallen og møter et lag som virkelig er i vinden for øyeblikket.

For så langt i år er det kun Kolstad som har fått en bedre start enn hvit-trøyene fra hvalfangerbyen.

Årets Bergen Håndball kaptein, Tord Vårdal var med under fjorårets NM-finaler når vi dessverre røk hjemme mot Fjellhammer. Han forteller at han ser frem til oppgjøret mot Runar, men at det uten tvil blir en vanskelig kamp.

– Jeg tenker at det blir en vanskelig kamp, men en fin mulighet for å vise oss frem. Vi har ingen press, noe jeg tror kan være en veldig fin ting for den unge gruppen med spillere vi har.

Selv om han i fjor var svært frustrert etter cup-exiten, så beroliger han med at det ikke vil bli tilsvarende i år dersom det skulle ende med likt resultat i Sandefjord.

– Hehe, kampen i fjor tenker jeg ikke så mye på nå. Det som er viktig for oss i år er serien. Cupen er ikke vår førsteprioritet, men det hadde selvfølgelig vært kult å komme langt og potensielt kjempe om en mulighet for å spille i final8.

Final8 er årets nyvinning for Norgesmesterskapet hvor de 4 beste lagene fra herre, damer og jr reiser til Arendal for å spille semifinaler og finaler. Final8 er mer eller mindre Norges svar på final4. Les mer om konseptet her.

Selv om Bergen Håndball sisteskansen tror kampen mot Runar blir av det tøffeste slaget, så er han fast bestemt på at guttene vil gi alt for å gå videre.

– Det å få møte et av de beste lagene i Norge denne sesongen, når vi spiller i 1. divisjon vil nok være en kul opplevelse. Motivasjonen må helt klart være at cup er cup, og at alle kan slå alle. Så får vi bare kjøre på og gi det et realt forsøk og se hva det holder til!

Se kampen mot Runar her. Kampstart er 18:30!