Tord Haugseng fortsetter i Nærbø til 30.06.24 – Norsk Topphåndball

Tord Haugseng fortsetter i Nærbø til 30.06.24

Når Tord Haugseng beskrives i pressen blir ordet «hardtskytende» ofte nevnt. Det skal ikke vi gjøre. Visst skyter han hardt, men som han viste gjennom hele sesongen 2021-22 er det flere sider ved yngste bror Haugseng enn kun skuddstyrke. 

Han figurerer ofte høyt på skuddstatistikken (og i målprotokollen) i løpet av en kamp, kan spille opp sine medspillere og bidrar bakover i forsvar. I løpet av kampene i EHF European Cup scoret han 57 mål – 16 av dem i løpet av de to finalekampene mot Baia Mare. Det la ikke bare Nærbø merke til, ledelsen i Baia Mare var såpass imponert over Tords bidra i de to finalekampene at de ønsket å kjøpe ham ut av kontrakten med Nærbø.

Etter noen runder i tenkeboksen bestemte likevel Tord seg for å fortsette i Nærbø. Akkurat den er for så vidt gammelt nytt – det vi i dag kan avsløre er at Tord har signert en kontraktsforlengelse på ett år. Tord blir dermed med de to neste årene for å sette #nærbøpåkartet foran #fullhall i Nye Loen og gi #blodsnåttogjuling for å skape nye #stolteøyeblikk.