Tor Oddvar Moen hjem til Norge til sommeren – Norsk Topphåndball
Foto: Siofokkc hjemmeside

Tor Oddvar Moen hjem til Norge til sommeren

Nåtid

Tor Odvar Moen (54) tar over som trener i Molde til sommeren. Han har skrevet kontrakt for 3 sesonger med Molde Elite. I dag er Moen trener for Ungarske Siofok KC, der han sist sesong tok laget til seier i Europacupen EHF – Cup på første forsøk.

Fortid

Før dette var Moen 22 år i Larvik Håndballklubb. Der ledet han laget til Norges eneste seier i Champions League sesongen 2010/2011. I Larvik var han innom alle tenkelige roller i klubbdriften, alt fra å vaske spilledrakter til å lede laget til seier både i den Norske serien, cupen og Champions League. Totalt har Tor Odvar Moen vunnet 17 seriemesterskap, 16 NM-gull, 15 sluttspill-gull, Cupvinnercupen i Europa og Champions League med Larvik. Som hovedtrener 3 seriegull, 3 cupgull og 3 sluttspillgull, samt gull i Champions League i 2011.  I trenerteam: 8 seriegull, 7 cupgull og 8 sluttspillgull, samt gull i Cupvinnercupen 2008. 

Tidligere fortid

Som trener for herrelaget til Runar tok han i perioden 1995-1997 seriegull, NM-Gull og sluttspill-gull. Som juniortrener for Larvik ble han Norgesmester i 1997/1998 og 1998/1999.

Hjem til Norge

– Når jeg først skal hjem til Norge og har lyst til å jobbe videre med håndball, er Molde en av få klubber som legger til rette for en profesjonell drift og sportslig utvikling. Jeg synes satsinga i Molde er veldig spennende, sier Tor Odvar Moen.