Toppkamp i vente i kveld! – Norsk Topphåndball

Toppkamp i vente i kveld!

Det er i kveld tid for bortemøte mot Kolstad i serien, og det er duket for toppkamp når Elverum gjester Kolstad Arena i kveld.

Det blir alltid gøy når trøndere og hedmarksinger møtes sies det, ja ihvertfall blir det ofte fest. Så også når det kommer til håndball! For det blir skjelden kjedelig når Elverum og Kolstad barker sammen, enten det er i Terningen eller i Kolstad Arena, at det er en toppkamp i serien bidrar selvfølgelig også ofte til at begge lag skrur opp noen hakk. Dermed kan det bli både tett, fartsfylt og en god dose knuffing når Kolstad åpner arenaer og fyller hallen til kveldens TV2 sendte oppgjør i serien.

Westby klar for kamp!

Vi tok en kort prat med Alexander Westby før turen til Trønderlag.

Onsdag står ny seriekamp for tur, toppkamp mot Kolstad i Trønderlag og en krevende kamp er i vente. Hva er den største utfordringen med sesongens Kolstad-lag?

Kolstad er et bra lag som vi ofte sliter med i Trondheim. De spiller med veldig mye energi og tenning, noe som vi er nødt til å matche dem på hvis vi skal klare å ta to poeng. Jeg synes at de har en enda bedre bredde i laget enn hva de har hatt tidligere år så de har flere gode spillere å gå rundt på.

Forrige serierunde endte med tap for Nærbø på Jæren. Er dere klare for ny poengjakt i Kolstad nå?

-Det stemmer… Det var tungt de første dagene etter tapet mot Nærbø, men jeg føler at vi har fått ristet det av oss og er veldig sugne på å gjøre en god kamp i Trondheim. Det man blir ekstra gira på å slå hardt tilbake etter en sånn kamp som vi spilte forrige uke.

Burud håper på god stemning

Jonas Roseth Burud har møtt Kolstad en rekke ganger i svart og hvitt og er klar for stemning og trøkk i kveld.

Bortekampene mot Kolstad har alltid vært av det spenstige slaget, og slik situasjonen er nå ser det ut til å bli en av sesongens toppoppgjør. Hva betyr det for onsdagens bortekamp?

Det betyr at det blir en vanskelig kamp hvor vi må prestere veldig bra om vi skal vinne. Forhåpentligvis betyr det også at mange kommer på kamp og lager en bra stemning i hallen.

Har dere fått jobba godt den siste uka for å luke bort feilene fra bortekampen mot Nærbø, og blir det tid for holde formen på topp mellom slagene i disse travle kamptider?

Ja, vi har jobbet med å finne ut hvorfor det ikke gikk som vi ønsket sist kamp og hva som må til for at vi skal lykkes i neste. Det har vært en uke mellom kampene som har gitt oss muligheten til å legge litt mer fokus på det fysiske i et par dager for å opprettholde den fysiske formen. Så nå føler vi oss godt forberedt til onsdagens kamp!

Vi ønsker gutta lykke til! Kampstart er 19:15 på TV2 Sport 2!