Tønne: Vi ser store muligheter for poeng – Norsk Topphåndball
Fredrik Tønne, hovedtrener Bergen HK. Foto: Bergen

Tønne: Vi ser store muligheter for poeng

I kveld kl 20.00 spiller Bergen årets første bortekamp i REMA 1000-ligaen mot forhåndsfavoritt Runar. Guttene har trent bra siden lørdagens kamp og de reiser til hvalfangerbyen fulle av optimisme og klar til å blø for drakten!

Trener Fredrik Tønne har gitt sine tanker om motstanderen og muligheten for sesongens første poeng:

En tøff bortekamp mot fjorårets tredjeplass i serien venter oss. Runar har et voksent og rutinert lag med mange gode spillere. De har et ekstremt tøft fysisk forsvar med gode målvakter. Vi må klare å få hull på Bjørnstad helt bakerst. Fremover i banen har de fin balanse i laget. Distanse-trusler i særlig Lindell og ikke minst fjorårets toppscorer i ligaen, Rambo. En stor fysisk linje i Syversen som er ny fra Fjellhammer. Og også gode og fotrappe duellspillere i særlig Furu og Knutsen. Det blir nok en fysisk kamp hvor vi må kjempe og være stabile over 60 minutter. Her må vi virkelig møte opp på jobb!
Vi ser dog store muligheter for å ta med oss poeng hjem til Bergen og er optimistiske. Vi tar med oss mye positivt fra oppgjøret mot suverene Kolstad sist som vi skal bygge videre på. Det blir utrolig moro å få matchet oss mot et av ligaens beste lag!

Kampen ser du på TV2 play fra klokken 20:00!