Tomhendte hjem fra Molde… – Norsk Topphåndball

Tomhendte hjem fra Molde…

Byåsen dro til Molde med godt mot, etter en meget bra kampforberedende trening på tirsdag. Spilte de slik som dette skulle virkelig møringene få noe å bryne seg på.

Kampen ble blåst i gang og etter litt frem og tilbake så lå vi under med to, denne avstanden skulle holde til 20 spilte minutter. Molde hadde bedre flyt i spillet enn oss og avstanden økte suksessivt. Etter 25 minutter så pådro Dina Olufsen seg en av flere advarsler, som resulterte i rødt kort. Kampen fortsatte i det samme sporet for vår del og tragisk nok så avsluttes første omgang med 19-14 ledelse til Molde og i tillegg et rødt kort til Kjerstin Boge Solås.

Andre omgang startet dårlig, etter 11 minutter så ligger vi under med 10 mål. Og denne avstanden holdt seg konstant til kampen ble blåst av, resultatet ble 38-28. Byåsens toppscorer ble Caroline Aar Jakobsen med hele 7 baller i nettet.

Caro, kveldens toppscorer.

Nå må vi legge denne kampen bak oss, og se fremover mot kommende kamper der vi møter Flint-Tønsberg på onsdag i NM og Larvik i serien hjemme neste søndag.