Foto: Hans Lie

To ubeseirede lag i gruppe C møtes i Europaligaen søndag

DVSC Schaeffler kommer til Stavanger Idrettshall søndag, og som Sola står de med fire poeng og full pott etter de to første rundene i Europaligaen. Ungarerne slo danske Nykøbing med ett mål, før de vant komfortabelt med seks mål over kroatiske HC Podravka Vegeta sist helg. 


Med andre ord, kampen om poeng søndag blir en tøff og vanskelig utfordring. To lag som er i flytsonen møtes, begge lag ligger på nåværende tidspunkt på bronse-plass i nasjonal liga – og på kamp handler det om fullt fokus å få eget spill til å sitte.

DVSC Schaeffler, som Sola, har en spillertropp som består av flertall av nasjonale og unge spillere. I tillegg har de spillere fra Tyskland, Serbia, Brasil og Frankrike. Laget har i flere sesonger spilt i europeisk liga og cup, og har vunnet EHF Cup to ganger i 95/96 og 96/97.


Årets sesong i Europaligaen startet med en fantastisk ramme rundt kampen tidligere i januar. Over 1000 publikummere heiet oss frem til seier fra tribunen – og det ønsker Sola å gjenskape nå på søndag!

Ta med familien, vennegjengen, kollegaer eller andre du ønsker å ha med – for å se regionens beste håndball-lag. Håndball er alltid best live!

Billetter finner du som alltid i Sola HK appen, eller på nett solah-woow.no Kampen søndag 22. januar starter klokken 18:00, og døren åpner en time før. Det vil være åpen kiosk!

Kilde: EHF)

Flere norske lag i aksjon i helgen, her er en oversikt:

Champions League, kvinner
Lørdag Kl. 18.00 Odense Håndbold – Vipers Kristiansand (TV3+) 
Søndag Kl. 16.00 Storhamar – Team Esbjerg (TV3+)

European League, kvinner
Lørdag Kl. 16.00 Siofok KC – Molde Elite (TV3+)
Lørdag Kl. 20.00 Fana – Neptunes de Nantes (TV3+)
Søndag Kl. 18.00 Sola HK – DVSC Schaeffler (TV3+)