To spillere, mange mål – Norsk Topphåndball

To spillere, mange mål

24 PÅ TO KAMPER

Etter to tette bortekamper kan Byåsen nå bygge seg opp til neste ukes hjemmekamp mot Aker. To spillere som har hatt en flying start i Januar er Anna Kallestad og Julie Bøe Jakobsen. Julie er motoren i laget som løper og takler gjennom hele kampen. Er engasjert i alt som skjer i løpet av 60 minutter både gjennom spill og meningsytringer. Alltid klar for å gi forsvar store utfordringer på forflytning. Stadig i utvikling å har satt noen finter det lukter svidd av . Høydepunkt mot Fredrikstad da hun åpnet hele forsvaret .

Julie og Anna er godt i gang med forberedelser til Aker kampen

Anna Kallestad har prikket hele 14 baller i mål på årets to første kamper. Mot Fredrikstad satt hun de siste fem når kampen sto og vippet . Avsluttet med en under arm fra venstre posisjon. Anna har gått gradene via Os , Viking TIF, Sola før hun havnet i Byåsen Håndball Elite. Erlend Lyssand, Joar Gjerde og Tore Johannessen er trenere som Anna har hatt på veien frem til i dag. Julie Bøe Jakobsen har vært i Nit – Hak og Rælingen før hun kom til Trondheim. Julie og Anna ligger topp tre på scoring snitt med Ida Alstad i mellom seg. Dette er spillere som spiser og sover håndball 24/7 og får betalt for det over tid. Stallen vi har i dag bygger hverandre opp gjennom hver trenings uke, sier Atle Oliver Johansen som er fornøyd med trenings kulturen i dagens Byåsen Håndball Elite tropp.

Nå Venter en trening uke som gradvis vil handle mer og mer hjemmekampen mot Aker neste Onsdag kl. 18 00 i Trondheim spektrum. Vi håper på flere fulltreffere fra Julie og Anna i kampene som kommer fremover.