To norske lag kjemper om plass i E-Cup finalen! – Norsk Topphåndball

To norske lag kjemper om plass i E-Cup finalen!

Søndag kl 18:00 spilles første semifinale i European cup mellom Runar Sandefjord og Nærbø IL.  I den andre semifinalen spillers Svenske Allingsås HK mot Serbiske Vojvodina.

Nærbø har en fantastisk statistikk i Europa.  De debuterte sesongen 2021/22 og vant like godt hele European Cup.  Da de nå har spilt seg frem til semifinale betyr det at de faktisk er ubeseiret i European Cup. Fjorårets Nærbø-eventyr kom på følgende måte:

Finaleseieren mot Baia Mare var en svært god prestasjon.  De fleste håndballeksperter holdt Baia Mare som ganske klare favoritter, men Nærbø ville det annerledes.  Etter 29 – 25 seier hjemme i første kamp, vant de like godt returoppgjøret i Baia Mare 27 – 26.

Nærbø kommer til Runarhallen stinne av selvtillit etter imponerende 30 – 27 seier borte mot Drammen HK i første kvartfinale i sluttspillet. Runar vant også sin første kvartfinale da de slo Kristiansand 30-27 på hjemmebane.

Det er også kjøpt nærmere 150 billetter på bortefeltet i Runarhallen, så Nærbø-supportere blir det mange av i Runarhallen.

Da trenger Runar god støtte av mange og høylytte Runar supportere!

Kampstart kl. 18.00 – og kampen ser du på www.handballtv.com