To avgjørende play-off kamper i kveld – Norsk Topphåndball

To avgjørende play-off kamper i kveld

Haslum HK – Fjellhammer i Nadderud Arena kl 18:30

Fjellhammer er allerede klare for en ny sesong i REMA 1000-ligaen. Og kan spille mot Haslum med senkede skuldrer. Haslum må ta poeng i kampen for å unngå kvalifiseringsspill mot vinneren av play-off i 1.divisjon.

Vi sakser fra bortelagets sider før kampen «sist vi møttes var i Lørenskoghallen og det var Haslum som stakk av med begge poengene. Vi har spilt 3 kamper mot Haslum i årets sesong, men vi har enda ikke vunnet mot gutta fra Bærum. Det vil vi endre på i morgen. Vi skal gi alt for seier. Det er ikke noe annet som gjelder når man går på banen!»

Hjemmelaget er klare på at de MÅ gjøre en jobb skal de unngå kvalifiseringsspill. De sier selv at de har «kniven på strupen» og at «så brutal er sannheten. Haslum må ta poeng mot Fjellhammer i onsdagens playoff-kamp i Nadderud Arena. Hvis ikke må vi ut i en ren kvalifiseringskamp mot det vinnende laget fra playoff-gruppen for 1. divisjon».

Billetter til kampen finner du i Haslum sin app, Direktesport.no sender oppgjøret til deg med abonnement og via handball.no/live blir du fortløpende orientert om utviklingen i kampen.

Viking Håndball – Follo HK i Stavanger Idrettshall kl 17:30

Etter at alle lagene hadde spilt to kamper hver var situasjonen den at alle tre play-off lagene stod med en seier og ett tap hver.  Follo slo imidlertid TIF Viking og dermed er laget fra Bergen ute av kampen om kvalifiseringsplassen.

Selv om Viking har igjen to kamper og Follo bare en, så kan mye bli avgjort i kveld. Da lagene møttes for en liten uke siden gikk Follo av med seieren og de viktige poengene. Viking sa etter kampen at «selv om vi har et ungt lag så ristet gutta tapet for av seg og lysten til å vinne onsdag slo knock out på frykten for å tape. Det vitner om en god mentalitet. En mentalitet vi skal ta med oss inn i de to avgjørende kampene som gjenstår».

Billettene kjøper du i Viking sine systemer, i tillegg kan du se kampen på Direktesport.no (med abonnement må vite) og handball.no/live sørger for at du blir oppdatert med alt som måtte skje på banen.