Tirsdag og onsdag starter sluttspillfinalene – Norsk Topphåndball

Tirsdag og onsdag starter sluttspillfinalene

Vi nærmer oss det mest spennende øyeblikket i sesongen – sluttspillfinalene. Vi gleder oss til mange herlige håndballkamper de nærmeste ukene. Det hele starter i morgen!

Vipers sikret seg en plass i finalen ved å vinne over Larvik to kamper på rad i den ene semifinalen. I den andre semifinalen ble det spennede helt til den tredje kampen, der Storhamar til slutt vant over Sola med ett enkelt mål.

Finalene for kvinner vil bli avgjort etter best av tre kamper. Kampene spilles 23., 27. og 30. mai. Vipers har fordelen av å åpne hjemme.

På herresiden ble semifinalene spilt i «best av fem» kamper. Elverum sikret sin finaleplass etter å ha vunnet tre kamper på rad mot Nærbø. I den andre semifinalene mellom Kolstad og Runar, vant trønderne 3-1 i kamper etter seier på bortebane den 18. mai.

Mennenes sluttspillfinale spilles best av fem kamper, med kamper den 24. mai, 28. mai, 31. mai. Eventuell fjerde og femte kamp skal spilles 7. juni og 10. juni. Kolstad vil ha fordelen av å åpne hjemme.

Vi er klare for finale i sluttspillet, og gleder oss til mange spennende og intense kamper. Hvem vil ende opp som mestere? Følg med!