Tidligere Nordbygda-spiller Ingeborg Storbæk Monné (19) er klar for Storhamar – Norsk Topphåndball

Tidligere Nordbygda-spiller Ingeborg Storbæk Monné (19) er klar for Storhamar

Løten-jenta Ingeborg Storbæk Monné (19) blir en del av Storhamars elitestall kommende sesong.

Nordbygda «produserer» gode håndballspillere på løpende bånd. Ingeborg Storbæk Monné (19) hentes opp i elitestallen kommende sesong.

– Jeg ble veldig glad, ettersom dette er noe jeg har jobbet for lenge. Da jeg fikk beskjeden av Kenneth og Kamilla, ble jeg enda mer motivert og kjente på mye glede, sier Ingeborg, som kom til Storhamar fra Nordbygda for to år siden.

Kommende sesong blir det to tidligere Nordbygda-spillere i Storhamars elitestall. Ingeborgs barndomsvenninne Mathea Enger er allerede der.

Espen Olaussen har vært trener for Monné både på Wang Toppidrett og på Storhamar Håndballs 1. divisjonslag.

– Ingeborg kommer fra den flotte 03/04 generasjonen til Nordbygda. Ingeborg er en gjennomtrent og seriøs utøver, som har sine styrker i kontringsspillet og en liten «x-faktor» i at hun kan bekle flere posisjoner i forsvaret. Både kant, back, og foran i et offensivt forsvarsspill, sier Olaussen.

Denne sesongen har Ingeborg Monné spilt på Storhamars 1. divisjonslag. Det blir også kamparenaen hennes kommende sesong.

– Totalt sett har det vært en morsom og lærerik sesong. Jeg har merket at 1.divisjon er et stort nivå opp fra 2.divisjon. Vi har hatt mange tøffe kamper og virkelig fått kjent på å spille mot mer erfarne og fysiske spillere. Laget har hatt en bra utvikling gjennom sesongen og samspillet har virkelig kommet seg, sier Ingeborg.