TettPå Håndball – Norsk Topphåndball

TettPå Håndball

S2 E39 menn Torsdag 30. juni

Vi hyller klubblegender

I sesongens siste sending skal vi hylle fire klubblegender som alle legger opp etter denne sesongen. Sondre Paulsen – ØIF Arendal, Emil Midtbø Sundal -BSK, Anders Røe og Trond Tjemsland – Haslum. Sendingen starter kl. 19.00

S2 E39 Kvinner Tirsdag 28. juni

Vi oppsummerer kvinnenes sesong, presenterer «sluttspill-laget» og ser på overganger. I tillegg skal vi hylle Ida Alstad og Betina Rigelhuth som begge legger håndballskoene på hylla etter en lang karriere. Sendingen starter kl. 19.00

S2 E39 Menn Fredag 24. juni
Vi oppsummerer herrenes sesong, presenterer «sluttspill-laget» og ser på overganger. I tillegg har vi tatt en prat med Årets unge spiller i Champions League; Tobias Grøndahl.

S2 E 38 Onsdag 8. juni
Onsdag kveld var det klart for Norsk Topphåndballs utdeling av priser for å markere årets sesong i REMA 1000-ligaen for kvinner og menn.

S2 E 37 Tirsdag 31. mai
Kvinner
I denne episoden snakker vi med Tertnes trener Tore Johannessen etter at de sikret plassen i REMA 1000-ligaen neste sesong. Og vi har med oss Ole Gustav Gjekstad for å snakke om helgens kamper i Finale4.

Menn
Vi har med oss Rune og Andreas Haugseng for å snakke om Nærbøs Ecup-bragd mot Baia Mare. Markedsansvarlig Kalle Bjørkman fra Elverum og daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen fra ØIF Arendal er med for å snakke om sluttspillfinalene.

S2 E 36 Tirsdag 24. mai
Kvinner
Vi har fokus på sluttspill og kvalifisering. Denne ukens gjester er daglig leder Kamilla Sundmoen og Gjerpens linjespiller Ingvild Bersås Westersjø.

Menn
Vi oppsummerer mandagens spennede semifinale mellom ØIF og Drammen. Vi ser tilbake på kampen mellom Nærbø og Baja Mare, og vår gjest er Nærbøs trener Heine Jensen.

S2 E 35 Onsdag 18. mai
Kvinner
Vi snakker om sluttspillet, play-off kampene og NM-finalen som var i helgen. Gjest er Tuva Høve fra Vipers Kristiansand.

Menn
Vi oppsummerer NM finalen og den siste kvalikkampen som ble spilt i helgen, og vi ser frem mot de spennende semifinalene som kommer denne uken. Denne ukens gjest er Thomas Solstad.


S2 E 34 Tirsdag 10. mai
Kvinner
Vi ser på sluttspill, play-off og selvfølgelig NM finalene til helgen. Kveldens gjest er Anniken Obaidli fra Storhamar

Menn
Spennende kvalifisering mellom Viking og Kristiansand. Sindre Johannesen og Eric Nicolay Jensener er kveldens gjester. Vi ser på semifinalene i sluttspillet og ikke minst Cupfinalene førstkommende lørdag.


S2 E 33 Tirsdag 3. mai
Kvinner
Vi ser på kampene som har blitt spilt og kampene som kommer denne uken. Sluttspill, play-off og Champions League Julie Bøe Jacobsen fra Byåsen er vår gjest.

Menn
Vi får besøk av Olaf Hoffstad fra ØIF Arendal og Lars Sigve Hamre fra Nærbø. Vi ser på kampene som har vært, og de spennende kampene som kommer denne uken


S2 E 32 Tirsdag 26. april
Kvinner
I denne episoden har vi med oss Tirill Mørch fra Larvik, Sunniva Næs Andersen fra Vipers, Ida Alstad fra Tertnes og Kristina Novak fra Sola. Vi kårer også årets tipper i REMA 1000-liga bongen.

Menn
I denne episoden får vi besøk av Bækkelagets Nikolai Wiig og håndballnorges viktigste forbilde Ola Lillelien fra Drammen. Vi ser nærmere på sluttspill og play-off, og vi kårer årets tipper i REMA 1000-liga bongen.

Mandag 11.april skal TettPå ha to live sendinger fra studio. Det vil bli oppsummering av REMA 1000-ligaen, oppsett for PlayOff kamper, og valg av motstandere i sluttspillet. Sendingen for kvinnene starter  
kl. 19.00 og herrene kl. 20.30.


S2 E 30 Tirsdag 5. april
Kvinner
Vi kårer månedens lag for kvinner. Marie Rokkones Hansen fra Byåsen er gjest. I tillegg møter vi flere andre spillere fra ligaen.

Menn
Vi kårer månedens lag for mars. Truls Grøtta fra Halden og Simen Søgaard fra Sandefjord er gjester, og vi ser på kamper som er spilt og ikke minst de spennende kampene som kommer denne uken.

S2 E 29 Tirsdag 29. mars
Kvinner
I denne episoden har vi med oss Ane Cecilie Høgseth fra Storhamar og Runa Heimsjø Sand fra Fredrikstad. Vi får også møte Andrea Rønning som snakker om den viktige kampen mot Ravens denne uken.

Menn
Elias Thome fra Kolstad er gjest i denne episoden av TettPå. Også kommer markedssjef Kalle Bjørkman for å snakke om blant annet storkampen onsdag 30 mars mot PSG

S2 E 28 Tirsdag 22. mars
Kvinner
Vi nærmer oss slutten av serien, og det kjempes om sluttspillplassene. I denne episoden har vi med oss Vilde Johansen fra Ravens og Marielle Nordvang fra Aker. Vi snakker om kampene som har vært og alle de spennende kampene som kommer.

Menn
Vi har med oss Andrè Tuzov fra Runar Sandefjord, og Tobias Grøndahl fra Elverum. Vi snakker om kampene som har vært og alle de spennende kampene som kommer.

S2 E 27 kvinner Tirsdag 15. mars

I denne episoden snakker vi med Stig Nygård fra TV2 om håndballen i Bergen om dagen, Vi ser på kamper som har vært og kamper som kommer. I tillegg kommer Rikke Thorngaard fra Ravens og Christine Alver fra Fana.

S2 E 26 Tirsdag 8. mars
Kvinner
Vi presenterer månedens lag for februar. Det spisser seg til i årets REMA 1000-liga og vi ser på kampene som kommer denne uken. Maja Magnussen fra Sola, og Maja Furu Sæteren fra Larvik er dagens gjester.

Menn
Vi presenterer månedens lag for februar. Vi ser på kamper som er spilt og kamper som kommer. Nikolai Moe fra Fjellhammer er dagens gjest!

S2 E 25 Tirsdag 1. mars

I denne episoden snakker vi om at Christian Berge er på plass i Kolstad. Vi har med oss Martin Lindell etter Runars seier over Drammen. Og vi tar en prat med Andreas Horst Haugseng om hvordan det er å spille håndball på Jæren om dagen. Følg med i det vi spisser oss inn mot serieavslutningen!

S2 E 24 Tirsdag 22. februar

Kvinner
Vi tar en titt på hva som har skjedd i ut- og innland, og har med oss Avril Frei Mikkelsen fra Tertnes og Erlend Lyssand fra Fana. Følg med.

Menn
I denne episoden tar vi en prat med Øyvind Frigstad om Kristiansands sesong så lang, og har med oss daglig leder i ØIF Arendal, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen, som forteller oss om storsatsningen fra kommende sesong.

S2 E 23 Tirsdag 15. februar

Kvinner
Vi hører med Marthine Svendsberget etter at Aker vant kampen om Oslo. Vi har med Elise Skinnehaugen fra Molde, og vi annonserer månedens lag for januar!

Menn
I kveldens episode har vi med oss Bergens Tord Vårdal som oppsummerer den positive uken. Vi har med Kennie Boysen for å snakke om situasjonen i Tønsberg Nøtterøy, og vi snakker med Thomas Solstad fra Elverum som forbereder seg til storkampen mot Kiel. Følg med!

S2 E 22 Tirsdag 8. februar

Kvinner
Sola er klare for historisk kvartfinale i europa og i den anledning har vi med oss Kristina Novak for å snakke om helgens dobbetkamper. Vi har også med Guro Ramberg etter Larviks seier over Terrtnes.

Menn
VI dagens episode hører vi med Bækkelagets Samson Bjørke Kallestad om oppkjøringen i januar, og helgens seier i Remmenhallen. Vi tar også tempen på onsdagens oppgjør mellom Bergen og Haslum sammen med hovedtrenere Fredrik Ruud og Tom Eirik Skarpsno.

S2 E 21 Tirsdag 1. februar

Kvinner
Vi har med oss Celina Vatne fra Flint som oppsummerer tapet mot Flint, og Follo HK Damers Ida Ringlund Hansen som snakker om hvordan status er i klubben. Vi ser også frem mot de kommende kampene.

Menn
Vi oppsummerer EM sammen med Jonas Wille, og ser på oppturer og nedturer i REMA 1000-Ligaen så langt. VI ser frem på den siste delen av sesongen sammen med Sandefjords Kristoffer Norgren Olsen. Hein Barthold stikker også innom og oppklarer i nye covid-regler.

S2 E 20Tirsdag 25. januar

I dagens sending har vi med oss Kjerstin Boge Solås fra Byåsen som snakker om et etterlengtet comeback, og Eirik Haugdal som snakker om hvordan det er å være hovedtrener i Larvik om dagen. Vi tar også en titt på hva som har skjedd og hva som skjer med de norske lagene våre i Europa.

S2 E19 Tirsdag 18. januar

I kveldens sending tar vi en titt på de nyeste resultatene. Vi har med Olivia L. Nygaard som stengte buret for Fana i helgen. Vi hører fra Steffen Stegavik etter en sensasjonell seier i Europa, og vi har med Mina Hesselberg som går fra bunn til topp med overgangen til Vipers. Til slutt oppsummerer vi EM så langt for håndballgutta i EM-hjørnet.

S2 E18 Tirsdag 11. januar

I dagens sending annonserer vi månedens lag for menn, og har besøk av Magnus Abelvik Rød i EM-Hjørnet. Vi har med oss Elias Mar Halldorsson fra Fredrikstad og Caroline Aar fra Byåsen. Vi snakker om de gode resultatene fra helgen.

S2 E17 Tirsdag 4. januar

I dagens sending oppsummerer vi første halvdel av sesongen for kvinnene, og ser på hva vi har i vente i den neste. Maja Muri er vår gjest og skal snakke om sesongen videre.

S2 E16 Tirsdag 14. desember

I dagens sending ser vi på de 3 siste rundene for 2021, sammen med Vegard Tennfjord fra Haslum og Morten Linder fra Halden. Vi tar også en titt på det siste som har skjedd i VM

S2 E15 Tirsdag 7. desember

I dagens sending snakker vi med ØIF Arendal-kaptein Kristian Rammel. Vi tar en prat om hvordan ØIF skal slå til for å slå Drammen i onsdagens toppkamp. Eskil Dahl Reitan forteller om hvordan det er å være trønder i Kolstad om dagen, og vi annonserer månedens lag i november for både kvinner og menn. Til slutt har Henrik med Kenneth Gabrielsen i VM-Hjørnet.

S2 E14 Tirsdag 30. november

I denne episoden har vi med oss Kristiansands Håkon Pettersen som får liret fra seg. Peter Dahl Christensen fra Bækkelaget snakker om tanker rundt returoppgjøret i Europa. Og vi introduserer VM-Hjørnet med Henrik Wilhelmsen.

S2 E13 Tirsdag 23. november

Vi har med oss Sander Linderud fra Sandefjord som snakker om det skuffende tapet mot Nøtterøy i helgen. Viktor Norberg fra Drammen forteller hvorfor han ikke har vært å sett på banen de siste kampene. Og Hans Fredrik kommer med en stor lovnad mot en av helgens kamper – her er det bare å følge med!

S2 E12 Tirsdag 16. november

Hans Fredrik blir overrasket med besøk i studio, av ingen andre enn Thomas Karlsen. Vi har med oss Julie Hulleberg fra Fredrikstad og Sander Rogne Myklebust fra Runar Sandefjord. Vi ser på de kommende kampene i både REMA 1000-Ligaen og Europa. Følg med!

S2 E11 Tirsdag 9. november

Vi ser frem mot semifinalene i NM, der vi har med oss Janne Eklo fra Aker i studio. Vi har hørt med Fjellhammers Hermann Gjekstad om hans tanker rundt semifinalen mot ØIF Arendal. Og vi annonserer månedens lag for oktober for begge kjønn. Følg med.

S2 E10 Tirsdag 2. november

I dagens sending tar vi tempen på oppgjøret mellom Vipers og Storhamar sammen med Karine Dahlum og Guro Nestaker. Vi tar en prat med Andrea Varvin Fredriksen fra Flint, og vi snakker med daglig leder i Kolstad, Jostein Sivertsen, om annonseringen av nye spillere som er klare for Kolstad-Prosjektet!

S2 E9 Tirsdag 26. oktober

En fantastisk helg for (nesten alle) lagene våre i Europa. Vi tar tempen på kvartfinalene i NM, og de kommende kampene i REMA 1000-Ligaen. Her får vi høre hva flere av spillerne tenker om kommende uke, samt fremtiden.

S2 E8 Tirsdag 19. oktober

I dagens episode av TettPå har vi med oss Theodor svensgård før Nærbøs historiske deltakelse i Ecup. Vi tar en prat med Emma Holtet fra Tertnes, Emil Imsgard etter seieren i Champions League, og vi hører med BSK’s Trym Johnsen om tanker rundt returoppgjøret mot Fivers. 

Som vanlig tar vi også en titt på de kommende kampene her i Norge og REMA 1000-Ligaen.

S2 E7 Tirsdag 12. oktober
Vi har med oss Jørg Fiala Gjermundnes fra ØIF Arendal som snakker om den gode sesongstarten og tillitten han har fått av hovedtrener André.

Steffen Stegavik forteller oss om tankene rundt REMA 1000-Ligaen og den første E-Cup-kampen til Sola på 15 år.

Vi har også fått noen ord fra Fjellhammers trener Kristian Bliznac om semifinaleplassen i NM. Og vi introduserer SuperLigaen. Følg med!

S2 E6 Tirsdag 5. oktober
Thomas og Henrik er på høstferie, så i dag er Hans Fredrik «alene hjemme» Han får besøk av skribent Magnus Gulliksen, som vii introduserer en ny spalte i norsk topphåndball.

Vi tar tempen på oppgjøret mellom Haslum og Drammen, som kommer både i REMA1000-Ligaen og NM denne uken. I tillegg annonserer vi månedens lag for september!

S2 E5 Tirsdag 28.september
I dagens episode har vi med oss Tiril Spæren fra Oppsal og Rikke Midtfjeld fra Aker for å snakke om de doble møtene denne uken. Både onsdag og søndag møter Aker og Oppsal hverandre i NM og Rema 1000-Ligaen.

Vi har også med oss Birk Inselseth fra Bergen, følg med!

S2 E4 Tirsdag 21.september
I dagens episode tar vi en titt på de kommende kampene i REMA 1000-Ligaen og NM.

Vi har også med oss Haldens Hannes Nystrøm. Gabriel Setterblom tar en prat om hvordan Kolstad skal snu den negative trenden. Og vi snakker med Anniken Obaidli om den gode starten i Storhamar-drakta!

S2 E3 Tirsdag 14.september
I dagens sending har vi med oss Bækkelagets Aksel Strupstad i studio. Vi snakker om helgens tur til Ukraina, og returkampen som kommer.

Tobben Evjen, Emma Skinnehaugen og Tobias Grøndahl stikker også innom, hvor vi snakker om det som kan bli jevne kamper i REMA 1000-Ligaen og sesongpremieren i Champions League i Terningen Arena

S2 E2 Moroa er i gang.
Mye trøkk i ligaene og røde kort i bunkevis. NM i hele landet
Du får møte spillere foran ukas kamper. Heng med.

S2 E1 Sesongpremiere
Endelig. Årets REMA 1000-liga kastes i gang. Vi ser på tabelltips, hva man kan glede seg til av kamper og lanserer «Årets Tipper».

Hele episoden:

Del 1: Velkommen og REMA 1000-ligaen Kvinner

Del 2: REMA 1000-ligaen Menn

Klikk her for sesong 1